-0.8 C
New York
spot_img
spot_img

Bruno Žilić: “U Makarsku idemo po sva 3 boda”

Objavljeno:

Crnica u prošlom kolu nije uspjela slaviti protiv Osijeka, iako su do zadnjih 30 sekundi imali prednost. O tom susretu kao i najavi susreta s Novim Vremenom Apfel u Makarskoj porazgovarali smo s mladim Brunom Žilićem.

U prošlom kolu ste odigrali neodlučeno s Osijekom. Možete li nam prokomentirati taj susret?

U susret smo ušli stvarno dobro i mislim da je to jedna od boljih naših utakmica ove sezone, međutim sjajna večer Osijekova vratara Živkovića i naše pogreške u obrani su rezultirale konačnim rezultatom 4:4.

Nakon odigranih 6 kola imate 8 bodova. Koliko ste zadovoljni dosadašnjim bodovnim učinkom?

Nakon 6 bodova u prva tri kola upali smo u neku mini krizu i već 4 utakmice ne znamo za pobjedu. Realno trebalo smo dobiti i Alumnus i Osijek jer mislim da smo na papiru kvalitetnija momčad, ali to nismo pokazali na terenu i zato smo umjesto 6 bodova osvojili samo 1 bod.

Trener Perica Vam daje sve veću minutažu u ovoj sezoni. Koliko ste Vi zadovoljni svojim ovosezonskim igrama? 

Sa svojim ovosezonskim igrama naravno ne mogu biti skroz zadovoljan jer mislim da uvijek može bolje i da imam još dosta mjesta za napredak, a nadam se da ću to i pokazati u nastavku prvenstva.

Trećina prvenstva je za nama, iako neke momčadi nisu odigrale sve utakmice možemo već početi donositi neke zaključke. Tko je Vas ugodno iznenađenje, a od koga ste očekivali više?

Za mene je najugodnije iznenađenje ove sezone definitivno Square jer nakon što su im je otišlo 5-6 važnih igrača oni su i dalje u samom vrhu prvenstva te pobjedom mogu doći i do prvog mjesta, a više sam očekivao od nas prvih jer mislim da smo kiksali u par utakmica koje smo trebali dobiti.

Subota vam donosi gostovanje kod Novog Vremena Apfel. Možete li nam najaviti tu utakmicu?

Naravno da respektiramo Novo Vrijeme Apfel, ali u Makarku idemo po sva 3 boda. Znamo da to neće biti lagano gostovanje, ali ako želimo zadržati priključak za vodećima moramo odnijeti pobjedu u tom susretu.

 

Marijan Čolak
Marijan Čolakhttps://www.crofutsal.com
Marijan Čolak je rođen 1995. godine u Splitu, a živi u Solinu. Dio CROfutsal tima je od ljeta 2020. godine, a po struci je stručni specijalist računovodstva i financija.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave