Burčul, Stojković i Matijević više nisu igrači Crnice!

Nakon vijesti o dolasku Vlade Andrijašević iz Alumnusa u Crnicu, iz šibenskog prvoligaša dolaze nam vijesti i o odlascima. Tako je na službenim stranicama kluba jučer objavljeno da Roko Burčul, Miloš Stojković i Nikola Matijević nisu više igrači Crnice.

Roko Burčul napušta Crnicu nakon samo jedne sezone provedene u klubu. Riječ je o igraču u kojeg su Šibenčani polagali velike nade prilikom njegova dolaska iz Italije, no dojam je da su očekivanja bila daleko veća od igre koju je Burčul prikazivao u dresu Crnice.
Nikola Matijević je u Crnici proveo tek pola sezone. U zimskom prijelaznom roku prošle sezone Matijević je došao u Crnicu kao pojačanje, te je pružio nekoliko vrlo dobrih utakmica, no i tu smo dojma da je vodstvo šibenskog prvoligaša očekivalo više. Uz to, na poziciji Matijevića klub ima iskusnog Šamiju i perspektivnog Žilića u kojeg Šibenčani polažu velike nade.
Miloš Stojković zasigurno je igrač čiji će odlazak Crnica najviše osjetiti. Ovaj srpski reprezentativac bio je stožerni igrač prethodne dvije sezone, te ostaje za vidjeti kako će Šibenčani nadomjestiti njegov odlazak. Riječ je o sjajnom igraču za kojeg vjerujemo da mu neće manjkati ponuda za nastavak karijere.

Burčulu, Matijeviću i Stojkoviću uredništvo CROfutsal magazina želi mnogo sreće i usojeha u nastavku karijere!

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

FIFA WC 2021. | Kazahstan, Argentina i Brazil u četvrtfinalu!

Nakon što su u srijedu Rusija i Maroko izborili plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva koje …

Vrgorac i Novo Vrijeme Apfel u finalu Superkupa!

Vrgorac i Novo Vrijeme Apfel igrat će u finalu neslužbenog superkupa Hrvatske, koji se ove …