Fabet kladionica

Cirkus u Rusanovoj

“Cirkus u Rusanovoj” tako su današnji mediji nazvali ono što se dešavalo u prostorijama “naše” krovne organizacije. Nakon što je ministar sporta sinoć “u facu” zbrusio “našem” tajniku i predsjedniku i nakon što je time jasno dao do znanja da će oni pasti i da je to samo pitanje vremena ( ne zaboravimo to je politika i ministar neće propustiti priliku skupiti političke bodove micanjem spomenutog dvojca sa čela HNS-a  koji su dozlogrdili svima u Hrvatskoj) danas je sazvana press konferencija na kojoj se okupila cijela svita novinara.

No novinari nisu bili tu radi izvlačenja parova kupa nego upravo radi očekivanog odgovora vodstva HNS-a koji kada nisu dobili sve su predstavili kao cirkus u kojem su glavnu ulogu (bar na objavljenim snimkama) imali čelnici futsala. Tako se futsal opet spomenuo u medijima nakon što nas nitko nije niti spomenuo od završetka EURO-a no ovaj puta u potpuno drugom kontekstu.

Gospodo za Boga miloga pa čak i Mamić koji ima puno više putra na glavi od sviju nas skupa dobro pazi da ga ne snime pred utopljenicima koji kada budu tonuli tonut će i sve oko njih. Mislim znam da je Komisija tijelo IO HNS-a i da smo pod kapomo HNS-a no to je činjenica kojom se danas u Hrvatskoj hvali samo futsal. Ovako smo kroz montažu (ne)objektivnih novinara ispali dvorske lude onih koji uskoro odlaze. Dali smo mislili da su svi oni tu radi futsala?!?

 

http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/hns-se-narugao-javnosti-hoce-li-uopce-biti-odgovora-jovanovicu.html

 

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/page/2012/02/23/0431006.html

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Olmissum nadoknadio 2 gola zaostatka i osvojio bod u Vrgorcu!

U prvom susretu 7. kola 1.HMNL Vrgorac i Olmissum su podijelili bodove odigravši 3:3! U …

1.HMNL | Delegiranje službenih osoba za utakmice 7. kola

Vikend pred nama donosi utakmice 7. kola 1.HMNL. Na našim stranicama ranije danas mogli ste …