4.1 C
New York
spot_img
spot_img

Davor Kanjuh: “Jedva čekam istrčati pred naše navijače!”

Objavljeno:

U 1.kolu 1.HMNL Futsal Dinamo je gostovao je u Makarskoj, ali u Zagreb se vratio bez bodova. Novu priliku za skupljanje bodova će imati na domaćem terenu protiv Squarea. Hoće li povratak navijača na tribine biti dodatni poticaj za ostvarivanje pobjede u Zagrebu, te što možemo očekivati od utakmice ispričao nam je novosezonski kapetan “modrih” Davor Kanjuh.

Iz Makarske se niste uspjeli vratiti s bodovima, ali kako ste zadovoljni izvedbom ekipe na terenu?

Nismo naravno zadovoljni sa rezultatom. U Makarsku smo došli ostvariti pozitivan ishod, nažalost nismo uspjeli, domaćini su bili bolji taman za taj jedan gol i ja im čestitam na pobjedi.

Dosta prošlogodišnjih ključnih igrača napustilo je klub, ali osjeti li se to u ekipi ili su pojačanja uspjela nadomjestiti njihov odlazak?

Mislim da je za to prerano donijeti neko mišljenje. Igrača kao što je Čekol biti će jako teško nadomjestiti međutim na novim pojačanjima je da se dokažu, a na kraju sezone ćemo onda moći reći da li su ti igrači uspjeli nadomjestiti prijašnje.

Davor Kanjuh: ”S playoffom počinje potpuno novo prvenstvo” – CROfutsal

Odobren je povratak navijača na utakmice. Vidite li u njima dodatni “vjetar u leđa” protiv Squarea?

Svi znaju kakvi su naši navijači i da nam uvijek daju određeni vjetar u leđa,. Jedva čekam napokon istrčati pred njih i nadam se da više nećemo morati igrati pred praznim tribinama, jer tu najvise gubi futsal.

Zasluženo ste preuzeli kapetansku traku. Kako se snalazite u toj ulozi? Jesu li se time postavili i novi ciljevi Futsal Dinama za ovu sezonu?

Mogu reći da mi izuzetna čast što sam postao kapetanom momčadi, ali kao što sam  rekao za Dinamove stranice to je i velika odgovornost. Ciljevi Futsal Dinama su uvijek isti, naslov prvaka Hrvatske.

HRT: Futsal Dinamo u derbiju sa 7:4 nadvisio Split

Na domaćem terenu dočekujete Square. Što očekujete od te utakmice?

Kao i cijela liga, Square je doživio dosta promjena, međutim već u prvom kolu su pokazali da će biti svima težak  protivnik. Svaka naša utakmica je bila atraktivna, puna preokreta i golova pa očekujem i od ove isto, ali naravno na kraju da ćemo mi slaviti i uzeti 3 boda.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave