Futsal Pula objavila odlaske četvorice igrača!

Nakon što je još krajem svibnja objavljen odlazak Franje Matkovića iz Futsal Pule, klub je jučer na svojim službenim stranicama objavio kako još četiri igrača napuštaju redove “zeleno-žutih”. To su Bepo Paus, Bojan Barišić, Sanel Imširević i Danis Hrgota.

Jučer smo objavili kako je Bepo Paus prešao u redove Uspinjače Gimke. Riječ je o igraču koji je kao kapetan juniorske momčadi osvojio dva regionalna naslova, kojima je dodao i dva naslova prvaka u seniorskoj konkurenciji, kao i dva regionalna kupa. Bepo Paus zbog studentskih obveza seli u Zagreb, te će karijeru nastaviti u redovima dojučerašnjeg prvoligaša. U dresu “zeleno-žutih” Bepo Paus je upisao 49 nastupa, te je postigao 33 zgoditka.
Bojan Barišić napušta redove Futsal Pule, nakon što nije postignut dogovor o nastavku suradnje. Ovaj iskusni 34-godišnjak je upisao 61 nastup u zeleno-žutom dresu, te je postigao 41 zgoditak. U dresu Futsal Pule Barišić je osvojio dva regionalna naslova (2.HMNL-zapad) i isto toliko regionalnih kupova.
Dogovor o nastavku suradnje nije postignut ni sa Sanelom Imširevićem. Ovaj 31-godišnjak je poput Barišića u dresu Futsal Pule osvojio dva regionalna naslova i dva regionalna kupa, te je upisao 33 nastupa uz 22 postignuta zgoditka.
Danis Hrgota je mladi 18-godišnjak koji nakon 3 godine u Futsal Puli odlazi u inozemstvo. Hrgota je osvojio 3 trofeja u mlađim uzrasnim kategorijama, a prošle se sezone priključio seniorima, te je tako osvojio regionalni naslov i kup.

S obzirom na objavljene odlaske s nestrpljenjem ćemo iščekivati nove vijesti iz redova “zeleno-žutih”, jer očekujemo i prva značajna pojačanja za premijernu prvoligašku sezonu.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Duje Dragičević: “Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica!”

Vrgorac na otvaranju sezone raspored nije „mazio“ te je u prva tri kola na svom …

Vlado Andrijašević: “Protiv Vrgorca želimo prekinuti negativan niz.”

Crnica u subotu na Baldekinu igra protiv uvijek neugodnog Vrgorca, koje možemo nazvati iznenađenjem dosadašnjeg …