HFL | Priopćenje Plenuma klubova 1.HMNL

Stiglo je i službeno priopćenje ispred Plenuma klubova 1.HMNL, i Udruge 1. HMNL, po održanom sastanku sa vodećim dužnosnicima HNS-a. Glavni zaključci su da se prvenstvo nastavlja ovaj vikend sa odgođenim 12. kolom te da je HNS prihvatio zahtjeve klubova, na usmenoj razini. U nastavku pročitajte čitavu izjavu za medije.

Klubovi 1. HMNL i Hrvatski nogometni savez su 21.01.2013., na sastanku u Tuškanovoj 41 postigli usmeni dogovor i natjecanje se nastavlja ovaj vikend 25.01/26.01 sa odgođenim prošlotjednim 12. kolom.

Hrvatski nogometni savez je prihvatio zahtjeve klubova, te je dogovorena suradnja u boljitku Futsala i rješavanju svih nesuglasica.

U nekoliko sljedećih dana klubovi će sa svojim predstavnicima dogovoriti konačne detalje oko TV prijenosa i krenuti u pregovore za prihvaćanje Udruge 1. HMNL u članstvo Hrvatskog nogometnog saveza.

Zajednički koraci koje će Hrvatski nogometni savez i klubovi odraditi trebala bi omogućiti nesmetani razvoj Futsala pod okriljem matičnog saveza.

Službeni dopis:

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

O nama Administrator

Moglo bi vas zanimati

Plavi Sveti Nikola | Dvoboj Futsal Dinama i Alumnusa humanitarnog karaktera

Futsal Dinamo i Alumnus Sesvete će međusobnim dvobojem zaključiti jesenski dio prvoligaške sezone. Susret je …

AFCU i Futsal Pula nastavili kolo neodlučenih susreta!

Universitas i Futsal Pula nastavili su kolo neodlučenih ishoda. U susretu u kojem su i …