Igor Osredkar napušta Novo Vrijeme Apfel i vraća se u Sloveniju!

Nakon dugih 7 i pol godina u Hrvatskoj, Igor Osredkar vraća se u Sloveniju! Kapetan reprezentacije Slovenije i “zaštitni znak” makarskog prvoligaša napušta Novo Vrijeme Apfel gdje je proteklih godina stekao kultni status i možemo reći “postao Makaranin”. Zaista, otkako je u prosincu 2013. godine došao u Makarsku Igor Osredkar toliko je prirastao srcu makarskoj publici i čelnicima kluba da je postao “njihov”. Sezonu 2015./2016. Osredkar je “odradio” u zagrebačkom Nacionalu, a preostalih 6 i pol sezona popularni Igi bio je kamen temeljac Novog Vremena Apfel i igrač koji je obilježio jednu eru klub. Osredkarovo ime ostat će zlatnim slovima ispisano u klupskim analima, jer ovaj omaleni Slovenac predvodio je “Apfelovce” do osvajanja dvaju naslova prvaka Hrvatske i uspješnih nastupa u europskim natjecanjima. Novo Vrijeme Apfel je na svojim službenim stranicama objavilo ovu vijest, a navijači se emotivnim porukama opraštaju od igrača na žalost više nećemo gledati na parketu makarske sportske dvorane.

Osredkar će 28. lipnja napuniti 35 godina, a karijeru će nastaviti u svom matičnom klubu Litiji odakle je prije 7 i pol godina došao u Makarsku. Osredkaru želimo mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere. Sretno Igi!

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

FIFA WC 2021. | Poznati svi sudionici osmine finala!

Okončano je natjecanje po skupinama na Svjetskom prvenstvu, te su poznati svi sudionici osmine finala! …

Josip Jurić novo pojačanje Šibenika 1983!

Josip Jurić je novo pojačanje MNK Šibenika 1983! U redove “Funcuta” dolazi iz doprvaka Slovenije, …