Aktualno

Ivan Gotovac: “Na Gripama nikome ne prepuštamo ulogu favorita!”

AFC Universitas u nastavku sezone pokazuje puno bolje igre nego u prvom dijelu sezone te se trenutno nalaze na šestom mjestu prvenstvene ljestvice. U prošlom kolu su odigrali pravu “ljepoticu” protiv Vrgorca, a sama utakmica je bila i u TV prijenosu. Utakmica je odlučena doslovno u posljednjim sekundama susreta te je pobjeda otišla na stranu Vrgorčana. Jedan od ponajboljih pojedinaca na tom susretu, a ujedno i najbolji strijelac splitske momčadi je bio Ivan Gotovac. “Studenti” sutra igraju dvoboj 15. kola protiv omiškog Olmissuma čiji je dres Gotovac prethodno nosio pa je za najavu ovog susreta bio i idealan sugovornik. U nastavku vam donosimo što nam je imao za reći.

U prošlom kolu ste doživjeli poraz u posljednjim sekundama. Utakmica je bila prava “ljepotica”, ponajbolja utakmica ove sezone i svi koji su je pogledali na TV-u su sigurno imali što za vidjeti. Kako komentirate tu utakmicu i nesretan poraz u posljednjim sekundama?

“Za gledatelje je možda bila ljepotica, ali mi nikako ne možemo biti zadovoljni. Utakmica u Vrgorcu je jedna od naših najlošijih predstava ove sezone, a posebno ostaje žal jer smo i u tako lošoj predstavi 30 sekundi prije kraja bili nadomak boda.”

AFCU u nastavku sezone igra odlično. Pokazali ste kako se možete nositi sa svima. U prvom intervjuu ove sezone za naš portal ste izjavili kako je cilj plasman u doigravanje. Vjerujete li da možete i dalje od toga, dokle možete?

“Početni cilj je bio osigurati opstanak, što ujedno znači i ulazak u playoff. U playoffu možemo otići do kraja zadržimo li trenutnu formu.”

Nastavili ste gdje ste stali i prošle sezone. Ponovno ste najbolji strijelac momčadi i samo vas pogodak dijeli od prvog strijelca lige. Možete li do titule najboljeg strijelca u ova četiri preostala kola?

“Individualni trofej ne znači ništa, ako nije popraćen sa timskim uspjehom. Sigurno da bi bilo lijepo osvojiti nagradu za najboljeg strijelca, ali ispred toga bih stavio timski uspjeh.”

Nakon prošle utakmice Vaš klub se na svojoj službenoj stranici oglasio vezano uz jednu izjavu komentatora utakmice pa u vezi toga je i sljedeće pitanje. Je li vrijeme za novi klub ili ostajete u AFCU-u i sljedeće sezone?

“Vrijeme je za bolji AFCU.”

U sljedećem kolu igrate protiv Olmissuma, kluba za kojeg ste igrali. Svima je poznata priča o Vašem rastanku s Omišanima. Hoćete li imati poseban motiv zbog svega toga u idućoj utakmici?

“Ne bih se osvrtao na ono što se dogodilo u prošlosti.”

Olmissum trenutno čvrsto drži prvu poziciju, ali u posljednjih nekoliko kola ste pokazali kako će se teško uzimati bodovi na Gripama. Možete li nam najaviti taj susret?

“Na Gripama nikome ne prepuštamo ulogu favorita, pa tako ni Olmissumu. Očekuje nas tvrda utakmica, ali nadam se i vjerujem da ćemo mi u konačnici slaviti.”

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Održana izborna skupština Kijevo Knina

U prostorijama dvorane “Lovre Monti” jučer je održana redovna izborna skupština Kijevo Knina. Izabrano je …

Igor Osredkar napušta Novo Vrijeme Apfel i vraća se u Sloveniju!

Nakon dugih 7 i pol godina u Hrvatskoj, Igor Osredkar vraća se u Sloveniju! Kapetan …