2.5 C
New York
spot_img
spot_img

Ivan Matan: ‘ Uz igru kao protiv Squarea, Alumnus može svakoga pobjediti.’

Objavljeno:

Alumnus je u prvom dvoboju nastavka sezone ostvario izuzetno bitnu pobjedu savladavši na svom parketu dubrovački Square. Momčad Jakova Ungarova ostvarila je vrijednu pobjedu kojom je došla korak bliže opstanku.

‘Mislim da svi igrači igraju futsal prvenstveno iz ljubavi, a pogotovo mi u Alumnusu. Vratiti se službenim utakmicama je bio odličan osjećaj. Dvorana u Jelkovcu je odlična i mislim da smo svi uživali u utakmici. Najavio sam za klubsku Facebook stranicu da se mi do kraja bacamo na glavu. To smo i napravili i mislim da smo zasluženo došli do vrijedna 3 boda.’ – govori nam u uvodu razgovora Ivan Matan, po mnogima ključan igrač Alumnusa. Matana ne napušta optimizam uoči gostovanja u Šibeniku.

‘U Šibenik idemo po 3 boda. Crnica je odlična momčad, ali vidimo svoju šansu. Ponovimo li igru protiv Squarea, možemo se nositi sa svima. S obzirom da nas mnogi već godinama stavljaju kao prvog favorita za ispadanje, pogotovo u ovoj Ligi-10, mislim da će biti veliki uspjeh ostanak u ligi. Vjerujem da ćemo na koncu izboriti playoff, te da ćemo i tu imati što za reći.

Fotografija MNK Alumnus Sesvete.

Na koncu, nismo mogli ne upitati Matana za mišljenje o BiH-reprezentaciji, gdje ga nema otkako je Ivo Krezo preuzeo izborničku funkciju od njegova oca.

‘Novi izbornik ima svoja mišljenja i svoje odluke. Ono što je jedino mjerilo je parket. Vidjeli ste svi kako je to izgledalo u Dubrovniku. BiH može puno bolje. Mišljenja sam da svojim igrama zaslužujem biti u reprezentaciji i to ne mislim samo ja. Ponavljam, parket i jake utakmice su jedino mjerilo.’ – zaključio je Matan.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave