Jelovčić se vratio u Crnicu, Radaj potpisao za Murter!

Šibenska Crnica proteklih dana bilježi nove kadrovske promjene u prvoj momčadi. Božidar Jelovčić vratio se u Crnicu nakon što je prošlu sezonu proveo u zagrebačkoj Uspinjači Gimki, dok je Šibenčane napustio mladi vratar Filip Radaj koji je pristupio drugoligašu Murteru.

Božidar Jelovčić rođen je 05.siječnja 2001.godine, a riječ je o bivšem kadetu i junioru Crnice. Božidar je sin legendarnog Robertina i brat Franca Jelovčića, te s obzirom na karijere oca i brata treba vjerovati da su i pred njim velike stvari. Kao mnogi, Božidar je sportsku karijeru započeo u nogometu, no od 2018.godine posvetio se isključivo futsalu, te ostaje za vidjeti može li ostvariti karijeru poput svojih obiteljskih prethodnika.

I dok se jedan mladi dragulj vratio u redove Crnice, drugi napušta klub. Filip Radaj bio je član srebrne U19-reprezentacije, gdje je bio pričuva Nikoli Čizmiću, dok je u klubu poslijednjih godina iza Miškovića i Savolainena čekao svoju priliku. Odlaskom Savolainena i dolaskom Bilića jasno je da bi Radaj i dalje bio opcija br.2 među vratnicama, a mladom vrataru je želja za većom minutažom očito bila veća od ljubavi prema klubu. Radaj je rođen 10.rujna 2000.godine, te je od svoje 15.godine u Crnici. Nakon 5 godina došlo je vrijeme za rastanak, a uz trenera Podruga u Murteru će s Radajem raditi i Ivan Zorica, trener koji je radio s Radajem u mlađim uzrasnim kategorijama Crnice.

Jelovčiću i Radaju želimo mnogo sreće i uspjeha u novim sredinama!

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Josip Radić: “Uvjeran sam da će bodovi ostati na Baldekinu”

Crnica je u prošlom kolu upisala drugu gostujuću pobjedu u ovoj sezoni svladavši favorizirano Novo …

Kristijan Grbeša: “Ova momčad Futsal Dinama se može potući sa svima!”

Porazom od Olmissuma produljila se rezultatska kriza Futsal Dinama. “Modri” su bili na korak do …