Kristian Čekol: “Očekujemo pobjedu i treću utakmicu!”

U prvoj polufinalnoj utakmici Olmissum je pobijedio Futsal Dinamo rezultatom 3:1. Tom pobjedom branitelji naslova zakoračili su prema finalu, ali to će morati potvrditi u uzvratnoj utakmici. Može li Futsal Dinamo slaviti u Zagrebu i izboriti majstoricu u Omišu, otkrio nam je Kristian Čekol.

U prvoj polufinalnoj utakmici poraženi ste od branitelja naslova rezultatom 3:1. Možete li nam prokomentirati tu utakmicu?

Utakmica je bila jako dobra i uzbudljiva. Prikazano je mnogo prilika s obje strane, ali to je bilo i očekivano. Smatram da smo u jednom dijelu bili bolji od Olmissuma, ali nismo to uspjeli iskoristiti i zabiti gol. To nam je kasnije došlo na naplatu s dva brza gola iz kojih se nažalost bilo teško ponovno vratiti u utakmicu. Bez obzira na rezultat, borili smo se do kraja i ostavili sve na terenu. Nije nas nagradilo ovaj put, ali u Zagrebu će biti drugačije.

U četvrtfinalnim susretima nije izborena niti jedna majstorica te su u polufinale prošle momčadi s vrha tablice regularnog dijela. Je li vas iznenadio takav rasplet te može li Futsal Dinamo izboriti prvu majstoricu ove sezone?

Vjerujem kako su prva četiri kluba ciljali na to da pobijede u dvije utakmice kako bi imali više vremena za pripremu polufinalnih utakmica tako da nisam iznenađen što nije izborena niti jedna majstorica.

 

FOTO: Futsal Dinamo (Facebook)

Kakvu igru Futsal Dinama možemo očekivati u Zagrebu u želji da izborite majstoricu u Omišu? Koje karakteristike momčadi bi vas mogle odvesti do finala 1.HMNL?

Kao i uvijek, idemo na glavu sa srcem pa kako bude. Dat ćemo sve od sebe te se nadamo dobroj igri i majstorici.

Mnoge je ugodno iznenadio Vaš povratak u Futsal Dinamo. Jeste li zadovoljni svojom igrom i odlukom da ponovno nosite plavi dres?

Što se tiče moje igre, očekujem više od sebe, ali naravno da sam zadovoljan povratkom u klub.

Očekuje vas druga polufinalna utakmica koju igrate na domaćem terenu. Možete li nam najaviti tu utakmicu i reći što možemo očekivati od nje?

U drugoj polufinalnoj utakmici očekujemo pobjedu i treću utakmicu. Ovaj put bodovi će ostati u Zagrebu, a za to ćemo se pobrinuti na terenu.

 

FOTO: Futsal Dinamo (Facebook)

O nama Gabrijela Gaiser

avatar

Moglo bi vas zanimati

Niko Vukmir: “Mislim da ćemo svima biti neugodan protivnik!”

Nakon odlično odigrane utakmice protiv dubrovačkog Squarea, Futsal Pula susrest će se s trenutnim prvacima, …

Duje Kustura: “Kao branitelje naslova ne interesira nas ništa osim pobjede.”

Aktualni prvak, omiški Olmissum u prošlom kolu poražen je u gostima kod Vrgorca s 3:1. …