Fabet kladionica

Marko Vučić: Dat ćemo sto posto od sebe da dobijemo Novo Vrijeme

Vrgorac u subotu igra prvu utakmicu doigravanja za prvaka Hrvatske, protivnik im je viceprvak, susjedno makarsko Novo Vrijeme Apfel. Vrgorčani su u regularnom dijelu oba puta pobjedili Makarane, te zasigurno imaju razlog za optimizam. Zasigurno im je dodatna motivacija da su u ta dva susreta postigli osam pogodaka, te da nisu za odbaciti. Susret nam je najavio mladi čuvar mreže Vrgorčana, dvadesetodvogodišnji Marko Vučić. Što nam je Marko rekao kakvo je stanje u ekipi, kako gleda na uspjeh ekipe u regularnom dijelu, te kakvu utakmicu očekuje u Subotu, pročitajte u intervjuu.

U četvrtfinalu doigravanja Vas čeka “susjed”, makarsko Novo Vrijeme Apfel. Ove sezone ste slavili u oba susreta i pri tom zabili 8 pogodaka. Kakvu utakmicu možemo očekivati?

Očekujem tvrdu utakmicu kao i svaki put do sada. Mislim da se ne trebamo vraćati na te dvije utakmice jer sada je ovo novo natjecanje.

Kakva je atmosfera u ekipi? Ima li ozlijeđenih? Zasigurno ste puni optimizma kad znate da ste slavili u oba susreta ove sezone?

Cijela ekipa trenira normalno, svi smo na broju, a u ekipi vlada pozitivno ozračje i jedva čekamo subotu.

Kakav Vrgorac možemo očekivati sada u doigravanju s obzirom da ste imali dramatičnu završnicu i praktički u zadnji čas uhvatili vlak za play off?

Pa glavni cilj prije početka prvenstva je bio ostanak u ligi. To je ispunjeno, a sada što god napravimo je veliki uspjeh. Igramo bez opterećenja i mislim da imamo još puno toga za pokazati.

Gdje vidite najveću prednost Vrgorca u odnosu na Novo Vrijeme Apfel?

U “svebiokovskom” derbiju po meni nema prednosti. Tu odlučuju sitnice i borba svih 40 minuta za svaku loptu.

Tko je po Vama favorit za osvajanje naslova, a tko je “Crna mačka” prvenstva?

Po meni najveći favorit je ekipa Olmissuma koja ima najširi kadar, na svakoj poziciji 2-3 vrhunska igrača i najozbiljniji je kandidat da obrane prošlogodišnji naslov. Kao crnu mačku vidim ekipu Vrgorca tj. nas, jer nikom nije lako igrat protiv nas i mislim da svakoga možemo dobiti ako smo svi na 100%.

Poruka za kraj Vašim navijačima i čitateljima “CROfutsal” portala?

Pozdravljam sve čitatelje posebno naše Kamenjare koji će nam falit u ovom dvoboju protiv Novog Vremena Apfel, jer sa njima bi to bila dimenzija više i nadam se da ćemo uskoro imati njihovu podršku s tribina. Ovako im ostaje TV, a ja im obećajem u ime cijele ekipe da ćemo dati 100% od sebe da dobijemo Novo Vrijeme Apfel. 

O nama Luka Mladinić

avatar
Luka Mladinić je novinar i fotograf CROfutsal portala od ljeta 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

U Zagrebu pada odluka o posljednjem “putniku” u elitno društvo!

U sklopu posljednjeg kola Lige za popunu 1.HMNL očekuje nas i krajnja odluka tko će …

Matija Đuvlat i Ivan Pavlić najavili zagrebačke okršaje s Olmissumom!

S obzirom da su Zadrani jučerašnjim trijumfom nad Cibonom zavili Draženov dom u crno, danas …