8.8 C
New York
spot_img
spot_img

Mate Vuković: ”Kada smo kompletni, možemo puno!”

Objavljeno:

Novo Vrijeme je prošlo kolo slavilo na uvijek neugodnom gostovanju u Dubrovniku kod ekipe Squarea rezultatom 4:1. Makarani ove sezone imaju dosta pehova s ozljedama, te su jednom svi zajedno nastupili u ovogodišnjem prvenstvu i to baš protiv ekipe koja im dolazi ovo kolo, ekipe Universitasa. Te ozljede su sigurno jedan od razloga zašto Makarani igraju ove godine na refule, te da to nisu rezultati koji zadovoljavaju njihove navijače. Za najavu zadnjeg kola smo zamolili Matu Vukovića, koji je u ekipi jedan od iskusnijih, te starosjedioca. Što nam je Mate rekao za ovu sezonu, koga vidi kao favorita, te što misli koliko njegova momčad može, pročitajte u intervjuu ispod.

Cijelu sezonu igrate sa velikim oscilacijama. Što je glavni razlog tome, jer to nije Novo vrijeme Apfel koje smo navikli gledati u prošlim sezonama?

Jedan od glavnih razloga je što nas stalno prate pehovovi s ozljedama. evo Veki (Vedran Kazazić) i Duje (Duje Bajrušović) su ozljeđeni cijelu polusezonu, Rodrigo je tek počeo igrat i on je bio dugo ozljeđen, samo smo jednu utakmicu protiv AFCU-a odigrali kompletni. Nadam se da ćemo se do playoffa kompletirati i pokazati naše pravo lice.

Ovo kolo igrate sa Universitasom, te Vam pobjeda treba da bi zadržali drugo mjesto u regularnom dijelu? Kakav susret možemo očekivati? Hoćemo li gledati ljepoticu od utakmice s obzirom da je prijenos na TV?

Nama i neriješeni rezultat donosi 2. mjesto. Igramo kući dat ćemo sve od sebe i idemo na pobjedu, nema kalkulacija. 

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, bavi se sportom i u zatvorenom

Što mislite koliko Novo Vrijeme može ove sezone? Napadate li prvo mjesto ili takav cilj nije postavljen ovu sezonu pred Vas?

Cilj je finale, a tamo je sve moguće, vidjeli smo prijašnjih godina da favoriti nisu uvijek osvajali prvenstva. Možemo puno samo da smo kompletni. 

Koga biste najviše željeli u doigravanju i koga vidite kao “Crnu mačku” prvenstva?

Moja želja je Olmissum, 3 puta su nas dobili na penale u godinu, a kao crnu mačku vidim Crnicu, koja može igrati sa svima.

Poruka za kraj Vašim navijačima i čitateljima našeg portala.

Naši navijači nam nedostaju, oni su nam 6 igrač, nadam se da će sve ovo brzo proći i da ćemo iduće sezone ponovno svi skupa slaviti pobjede.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, bavi se sportom i u zatvorenom

Luka Mladinić
Luka Mladinićhttps://www.crofutsal.com
Luka Mladinić je novinar i fotograf CROfutsal portala od ljeta 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave