17.1 C
New York
spot_img
spot_img

Nikola Badrov novo je pojačanje Crnice!

Objavljeno:

Šibenska Crnica danas je objavila novo pojačanje uoči početka nove natjecateljske sezone. Riječ je o Nikoli Badrovu, nekadašnjem igraču Futsal Pule, Olmissuma i Futsal Dinama koji u redove šibenske momčadi dolazi iz slovenskog Ptuja.

 

Nikola Badrov rođen je 20. listopada 1995. godine u Puli gdje je i započeo sportsku karijeru u nogometu. Prve korake u futsalu započinje nastupajući u mlađim kategorijama za Potpićan ’98. Nastupao je i za Histriu, a igračku afirmaciju stekao je u sezoni 2018./2019. kada predvodi Futsal pulu do osvajanja naslova prvaka 2.HMNL-zapad. U kvalifikacijama za popunu 1.HMNL kvalitete Badrova zamijetio je Duje Maretić, čiji poziv Badrov prihvaća i u ljeto 2019. odlazi u Olmissum. S Omišanima je Badrov osvojio naslov prvaka Hrvatske, no nakon samo jedne sezone napušta “zeleno-plave” i odlazi u Futsal Dinamo. U redovima zagrebačkih “plavih” Badrov je bio jedan od najboljih igrača, no nakon sezonu i pol odlazi u slovenski Ptuj na poziv trenera Roberta Grdovića. Nakon pola sezone u Sloveniji došlo je vrijeme za novu promjenu, te ćemo Badrova sljedeće sezone gledati u dresu šibenske Crnice. Badrov je tako postao šesto ovoljetno pojačanje Crnice. Podsjetimo, redove šibenske momčadi ranije su osnažili Žarko Luketin, Jure Copić, Nenad Knežić, Danjel Knežević i Jakov Mudronja, dok su ovog ljeta Crnicu napustili Franko Bilić, Antonio Repić, Saša Subotić, te brazilski dvojac Domar i Rafinha.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave