Nikola Pavić: “Cilj je obrana naslova prvaka”

Branitelj naslova Olmissum je u sezonu ušao furiozno. Nakon što su osvojili superkup slavljem nad Uspinjačom- Gimkom, u prvenstvu su upisali dvije uvjerljive pobjede te potvrdili zašto ih mnogi vide kao prve favorite za sve domaće trofeje. O dosadašnjim rezultatima i najavi dvoboja s Alumnusom u Sesvetama porazgovarali smo s ponajboljim  igračem “zeleno-plavih” Nikolom Pavićem.

U sezonu ste ušli osvajanjem superkupa te s dvije uvjerljive pobjede u prvenstvu uz perfektnu gol-razliku 10:0. Koja su Vaša očekivanja u nastavku sezone?

Tako je, u sezonu smo ušli sa osvajanjem superkupa i maksimalnim brojem bodova u prvenstvu, te smo iz utakmice u utakmicu podizali kvalitetu svoje igre i same izvedbe na parketu. Očekivanja u nastavku sezone su da svakoj utakmici pristupimo s maksimalnim angažmanom i u svakoj pokušamo doći do tri boda. Cilj je obrana naslova prvaka i iskorak u kupu Hrvatske.

U prošlom kolu ste na svom terenu svladali Uspinjaču Gimku. Možete li nam ukratko prokomentirati tu utakmicu?

Protiv Uspinjače Gimke smo ostvarili uvjerljivu pobjedu i prikazali svoje pravo lice, te na neki način poboljšali nešto slabiji dojam koji smo ostavili u superkupu. Pokazali smo da će se teško dolaziti do bodova u Omišu i da će se dosta toga pitati nas.

Pred Vama je prvo ovosezonsko gostovanje u Sesvetama. Možete li nam najaviti utakmicu s Alumnusom?

Respektiramo ekipu Alumnusa, međutim u utakmicu ulazimo spremni, s maksimalnim angažmanom te uz dobru pripremu utakmice očekivanja su da se u Omiš vratimo s nova tri boda.

Nažalost još uvijek u nekim dvoranama nisu dozvoljeni gledatelji. Koliki je za Vas hendikep igrati bez navijača, a što bi za Vas značio njihov povratak na tribine?

Naravno da je želja svih sportaša da se sportska događanja odvijaju uz prisutnost publike, ali zdravlje i sigurnost ljudi je na prvom mjestu. Za nas će svakako biti velika prednost povratak Gusara na Ribnjak te ćemo uz njihovu prisutnost, zajedno biti još jači. Dotad, možemo se samo nadati nekim boljim vremenima.

O nama Marijan Čolak

avatar

Moglo bi vas zanimati

KUP | Raspored polufinalnih susreta po regijama

Poznati su termini polufinalnih susreta kupa po regijama. Podsjetimo, nakon što se odigraju kup-natjecanja po …

2.HMNL-zapad | Zagreb 92 u Sisku do nove pobjede

Jučer je odigran posljednji susret 2. kola 2.HMNL-zapad u kojem je Zagreb 92 ostvario drugu …