Objava na Facebooku uzburkala redove šibenske Crnice!

Burno je bilo jutros na šibenskom Baldekinu. Facebook stranica “ŠI sport” objavila je vijest kako u redove Crnice prelazi Mario Herceg, vratar Futsal Dinama. Objava netočne vijesti u vrijeme dok čelnici Crnice pregovaraju s Frankom Bilićem o nastavku suradnje uzburkala je vode na relaciji Crnica – Bilić. Iz šibenskog prvoligaša demantirali su dolazak Hercega. Štoviše, iz Crnice su demantirali ikakve razgovore s Hercegom, te su objavili kako s Bilićem pregovaraju o nastavku suradnje.

Kontaktirali smo čelništvo Crnice te nam je potvrđeno kako je cilj kluba zadržati Franka Bilića kao vratara, te su iz kluba izrazili nadu da će s Bilićem uskoro postići dogovor o nastavku suradnje.
Zanimljivo, Facebook-stranica “Ši sport” ubrzo je uklonila gore spomenutu objavu, no objavljena je vijest kako je Franko Bilić potpisao vjernost Crnici do 2025. godine. Doznajemo kako je i ovoga puta riječ o lažnoj vijesti, te da Franko Bilić nije potpisao četverogodišnji ugovor s Crnicom kako stoji u objavi.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Splitsko-dalmatinska županijska liga | Odigrani susreti 7. kola

Odigrani su susreti 7. kola SPlitsko-dalmatinske županijske lige. U derbiju kola Solin 1980 je uvjerljivo …

Juraj Grizelj: “Ostvarili smo Elitnu rundu, a sada idemo po trofeje!”

Omiški Olmissum je natjecanje u skupini Elitne runde UEFA Futsal Lige prvaka u Lisabonu zaključio …