Fabet kladionica

Patrik Drndić: “Pred nama je teško razdoblje…”

Nenastupanje Albone Potpićan ’98 u Dubrovniku u sklopu 9.kola 1.HMNL protiv Squarea uzburkalo je futsal javnost. Jedini istarski prvoligaš našao se u teškoj financijskoj situaciji zbog čega su bili primorani otkazati nastup u Dubrovniku. Razlog je to zbog kojeg smo kontaktirali Patrika Drndića, ikonu hrvatskog futsala, te alfu i omegu Albone Potpićan ’98.

“Zbog financijskih i organizacijskih problema smo na žalost primoreni otkazati nastup u Dubrovniku!” – u uvodu nam je rekao popularni Pako koji je svjestan da neodlazak na gostovanje kod najbližeg pratitelja neće pridonijeti imidžu kluba.

“Znam da nije lijepo kada ne idemo na gostovanje kod Squarea koji nam je najbliži na tablici, te mu olako prepuštamo 3 boda. Sigurno je da ovaj postupak nije dobar ni za klub ni za istarski futsal, no vjerujem kako će se uskoro neke stvari posložiti, te da ćemo na proljeće gledati bolju Albonu Potpićan ’98.”

Situacija na ljestvici je sjajna za Labinjane, a Drndić vjeruje kako stanje na ljestvici nije odraz kvalitete njegove momčadi.

“Na papiru imamo dobru momčad, no u utakmicama ne pružamo ono što objektivno možemo. Rezultat je takav kakav je, te ostaje za nadati se da ćemo se na proljeće posložiti i ostvariti bolji rezultat.”

Patrik Drndić priznaje kako je pred klubom teško razdoblje, no vjeruje kako neće biti upitan nastup kluba u proljetnom dijelu sezone.

“Pred nama je teško razdoblje do kraja jesenskog dijela sezone. Zbog regularnosti natjecanja odradit ćemo jesenski dio do kraja. Neke stvari ipak nisu u našim rukama i ja sam vjerovao da će to do sada već biti dogovoreno. No ukoliko se to u naredno vrijeme ne realizira, naša će sudbina biti krajnje neizvijesna.” 

Fotografija MNK Albona-Potpićan 98.

FOTO: Albona Potpićan ’98

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Danas započinje završni turnir EURO-a za žene!

U portugalskom Gondomaru danas započinje završni turnir Europskog prvenstva za žene! Uz reprezentaciju domaćina, za …

Juraj Grizelj nakon 4 godine odlazi iz Olmissuma!

Juraj Grizelj više nije izvršni direktor Olmissuma! Vijest je to koja je u kasnim sinoćnjim …