Potpićan u nastavak sezone bez Lalića, Jasprice i Čeligije!

Potpićan ’98 AD Toki u nastavak prvoligaške sezone ulazi bez trojice ponajboljih igrača! Izvršni direktor kluba Dragan Ćubelić otkazao je suradnju s Dženanom Čeligijom, Alenom Lalićem i Ivanom Jaspricom, a kao razlog ovakvog poteza navodi se neizvršavanje obaveza, neprimjereno ponašanje i diskreditacija kluba! Vijest su prvi objavili istarski mediji, no vijest se vrlo brzo proširila futsal-eterom.
Za Čeligiju se kobnim pokazalo nenastupanje na vrlo jakom turniru “Moja ulica, moja ekipa”, kojem je Čeligija pretpostavio turnir u Mostaru. Lalić i Jasprica su pak nastupili na spomenutom istarskom turniru, no nakon sramotnog poraza na istom spomenuti se dvojac verbalno “ogriješio” spominjajući u neprimjerenom kontekstu i klub i izvršnog direktora Ćubelića.
Nema dvojbe da je odlsazak spomenutog trojca velik udarac za klub koji se nalazi na prvom mjestu iznad “zone opstanka”. Potpićan ima 5 bodova više od predposlijednjeg Alumnusa, te 10 bodova više od poslijednjeg Murtera, no za nastavak prvoligaškog natjecanja pojačanja su neophodna. “Protjerani trojac” je zabio više od polovine golova Potpićana. Čeligija i Lalić su najbolji klupski strijelci s po 7 postignutih zgoditaka, dok je Jasprica usprkos izbivanju od nekoliko utakmica zbog ozljede zabio samo 1 gol manje! Nema dvojbe da će spomenuti trojac biti jako zanimljiv mnogim klubovima koji požele osnažiti svoje redove za proljetni dio sezone. Potpićan proljetni dio sezone otvara s dvije domaće utakmice protiv Futsal Dinama i Alumnusa.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNLŽ | Najava i raspored 6. kola

Za vikend su igraju susreti 6. kola 1. HMNLŽ. U subotu se sastaju Alumnus i …

EURO 2022. | Španjolska dvaput gubila i na koncu izvukla remi s Azerbajdžanom

U dvoboju 2. kola grupe “D” na Europskom prvenstvu, Španjolska i Azerbajdžan su podijelili bodove …