17.1 C
New York
spot_img
spot_img

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Objavljeno:

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su “nebeskoplavi” na svojim službenim stranicama objavili ime novog trenera koji će voditi prvu momčad u predstojećoj sezoni. Riječ je o Saši Subotiću, nekadašnjem igraču Vrgorca koji je u prošloj sezoni kao igrač nastupao za Crnicu, dok je u 2.HMNL-jug vodio momčad Mejaša.

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi i tekst "DOE DOE DOE DOBI AO! AO! AO! TECGRADNJA SAO! DOBRODOŠAO! DOBRODOŠAO! DOBRODOŠAO! SAŠA SUBOTIĆ Novi terer! HMNK VRGORAC"

Saša Subotić rođen je 14. lipnja 1986. godine, a na hrvatskoj futsal-sceni pojavio se 2009. godine kao igrač Muć Bitumine. Dvije sezone Subotić je nastupao za Muć Bituminu nakon čega prelazi u redove Solina, gdje je doživio potpunu igračku afirmaciju. U dvije sezone na Bilankuši Subotić je došao do statusa reprezentativca, a u sezoni 2011./2012. bio je i najbolji strijelac lige, te zavređuje prelazak u redove tada aktualnog prvaka Splita. Tri sezone Subotić je nosio dres najtrofejnijeg hrvatskog kluba, da bi u ljeto 2015. godine prešao u Vrgorac. U dresu “nebeskoplavih” popularni Suba je nastupao tri sezone, te je u 60 utakmica postigao 59 golova. U ljeto 2018. godine Subotić je iz Vrgorca prešao u redove Crnice, a trenerski angažman u Vrgorcu ujedno znači i njegov odlazak s Baldekina. Ostaje za vidjeti da li će se Subotić oprostiti s aktivnim igranjem futsala ili će možda osnažiti redove jednog od splitskih drugoligaša (o čemu se špekulira). Nakon što je u prošloj sezoni s uspjehom vodio Mejaše u 2.HMNL-jug, angažman u Vrgorcu velik je izazov za Subotića koji bi uskoro trebao dobiti i trenersku licencu na akademiji HNS-a.
Saši Subotiću i Vrgorcu želimo mnogo sreće i uspjeha u predstojećoj sezoni!

FOTO: Subotić za vrijeme igračkih dana u Vrgorcu

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave