Silov na klupi Murtera, čekaju se pojačanja!

Velike promjene bilježimo u jedinom otočnom prvoligašu. Murter je napustio Hrvoje Kekez, izvršni direktor kluba koji je bio “glavni operativac” za dovođenje igrača. Brojni su igrači napustili Murter (Stojkić, Rakić, Bajamić, Trivković, Perajica, Jezidžić…), a na klupi više nema ni Ivice Osibova koji je imao kratku ali uspješnu epizodu na klupi Murtera osiguravši četvrtfinale doigravanja prošle sezone.
Momčad Murtera u nadolazećoj sezoni će voditi Željko Silov, donedavni trener šibenskog drugoligaša Crnice. Silov je u prošloj sezoni vodio Crnicu do suverenog osvajanja naslova prvaka u 2.HMNL-jug, no u prvoligaškim kvalifikacijama Crnica je doživjela neuspjeh ostavši iza Futsal Dinama i Potpićana. Pred Crnicom je ove sezone nova borba za 1.ligu, no Silov će ipak u novoj sezoni voditi prvoligaša. To neće biti Crnica već Murter, a pred Silovom je težak zadatak da uz znatno oslabljenu momčad izbori opstanak. Murteru bi narednih dana trebalo pristupiti nekoliko igrača, no o tome ćemo više kad vijest bude službena.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Mateo Kljunak: “Smatram kako imamo dovoljnu kvalitetu i uz ovakav rad možemo daleko dogurati.”

Nakon “hladnog tuša” i poraza protiv Šibenika 1983 u trećem kolu momčad AFC Universitasa je …

VIDEO | Utakmice 4. kola 1.HMNL kroz sažetke HNTV-a

Vikend pred nama donosi susrete 5. kola 1.HMNL. Dok čekamo na nova prvoligaška uzbuđenja prisjetimo …