Fabet kladionica

Započeo je zimski prijelazni rok!

Danas je započeo zimski prijelazni rok! Iako su mnogi klubovi proteklih dana objavljivali dolazak pojačanja u svoje redove, prijelazni rok službeno je započeo tek danas te su od danas mogući transferi igrača. Za igrače 1.HMNL prijelazni rok traje do 03. veljače, dok je za drugoligaše prijelazni rok otvoren sve do 01. ožujka.

Iako je kraj jesenskog dijela sezone dao naslutiti da bi ovaj prijelazni rok mogao biti izuzetno zanimljiv i prometan, po dosadašnjoj aktivnosti klubova možemo reći da ipak nije tako. Pratili smo zbivanja u Futsal Puli i Gorici, gdje se bilježe zanimljive kadrovske promjene, dok je kod prvoligaša prijelazni rok za sada izuzetno miran. Najzanimljivije je za sada u redovima Uspinjače Gimke, koju su napustili Ivan Matan i Brkić, dok su nova imena u svlačionici Rogošić i Jedvaj. Još nije poznato gdje će Matan nastaviti karijeru, a Brkić je prešao u redove Novog Vremena Apfel. Splitski AFCU napustila su trojica igrača (D.Peša, A.Peša i Moro) koji nisu imali značajniju minutažu, a najveće pojačanje bilježe u Futsal Dinamu gdje se nakon polugodišnje epizode u Italiji vraća Kristian Čekol. Osijek je pak ostao bez Nospaka koji je prešao u Aureliu, no “bijelo-plavima” bi se trebao priključiti Petrušić – povratnik iz Njemačke. Vjerujemo kako će službeni početak prijelaznog roka ipak označiti zanimljivije transfere u hrvatskim prvoligašima.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Pojačanja u županjskom drugoligašu!

U sjeni prvoligaških transfera zanimljiv prijelazni rok bilježimo u Futsal Olimpijcu. Drugoligaš iz Županje je …

Bartul Ora prvo pojačanje “Studenata”!

Nakon niza produženja ugovora splitski prvoligaš, momčad AFC Universitasa je dovela i prvo pojačanje za …