2.HMNL-jug | Metković odustaje od natjecanja?!

Natjecanje u 2.HMNL-jug po svemu sudeći postaje siromašnije za jedan klub. Naime, MNK Metković se prošlog vikenda nije pojavio u Splitu na odigravanju susreta 12.kola protiv MNK Ustanik, a kako im je to drugi takav slučaj ove sezone, prema pravilniku o natjecanju donosi se odluka kojom se utvrđuje da MNK Metković odustaje od natjecanja!
Prema pravilniku, ukoliko neki klub u jednoj sezoni neopravdano nije odigrao dvije utakmice, smatra se da je odustao od natjecanja. Metković nije odigrao dvije poslijednje utakmice i to utakmicu 11.kola u gostima kod MNK Heroji, te prošlotjednu utakmicu 12.kola u gostima kod MNK Ustanik. Slijedeom navedenog, utvrđuje se da MNK Metković odustaje od daljnjeg natjecanja, te se protiv istog podnosi disciplinska prijava. Sve utakmice jesenskog dijela MNK Metković priznat će se postignutim rezultatom, dok će se sve utakmice proljetnog dijela sezone smatrati neodigranima.
U cijeloj ovoj situaciji najlošije su prošli klubovi protiv kojih je Metković osvojio bodove u jesenskom dijelu sezone. Metkovci su osvojili ukupno 6 bodova, i to domaćim pobjedama protiv Geniusa i Mejaša.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

KUP | Raspored polufinalnih susreta po regijama

Poznati su termini polufinalnih susreta kupa po regijama. Podsjetimo, nakon što se odigraju kup-natjecanja po …

2.HMNL-zapad | Zagreb 92 u Sisku do nove pobjede

Jučer je odigran posljednji susret 2. kola 2.HMNL-zapad u kojem je Zagreb 92 ostvario drugu …