MNK Torcida logo

2.HMNL-Jug | MNK Torcida na pripremama

MNK Torcida logo
MNK Torcida Split

U ponedjeljak 3. rujna, MNK Torcida su započele pripreme. Splitski klub će provesti dva tjedna bazičnih priprema na Marjanu, dok će vratari uz treninge na Marjanu  imati i vratarske treninge u dvorani. Iz kluba su nam potvrdili igrački kadar za narednu sezonu. Klub je napustio Nikola Tomičić koji je preuzeo trenersku ulogu u FC Arena (bivši MNK Škver) i ovim putem se MNK Torcida zahvaljuje najvećem igraču u povijesti što je odigrao prošlu polusezonu za crveno-plave i bio uzor mnogim momcima u najmlađoj momčadi 2.HMNL-jug  lige. Klubu su pristupili Ante Mijić iz MNK Split i Joško Rogić iz MNK Ustanik.

Važno je naglasiti da je klub osigurao ostanak kostura momčadi  iz prošle sezone, na čelu s kapetanom Stipom Omrčenom, Mariom Pintarom, Slavenom Alebićem, Dujom Maretićem, Antom Sočom i Hrvojem Leskurom. Veliki potencijal imaju Igor Šuljić, Stipe Tomičić, Tomislav Džeko i Ante Zokić. Škola futsala Torcide prepuna je talenta tako da su se prvoj momčadi priključili: Mario Taći, Marin Šarić, a posebno izdvajamo Ivora Šuljića i Luku Bajrušovića (brata Duje Bajrušovića),  koje će izbornik mlade reprezentacije Mladen Perica u budućnosti teško moći zaobići. Na cijelu momčad iz prošle sezone dodani su već spomenuti Ante Mijić sa kojim Torcida u momčadi ima četiri ljevaka, dok će Joško Rogić popularni Miš pojačati konkurenciju između vratnica Maretiću i Tomičiću.

Na organizacijskom planu klub je krenuo velikim koracima naprijed, pa je tako otvorena službena web stranica (www.mnk-torcida.hr), dogovorena suradnja sa španjolskom sportskom markom Kelme, suradnja sa trgovinom za tisak i prodaju majica Lumer Shop, a sa popularnim portalom u Splitu – splitski.portal je dogovoreno medijsko partnerstvo u kojem će biti niz nagradnih igara od djeljenja majica kluba, karata za utakmice i još mnogo toga. U novoj sezoni klub će opet nositi ime sponzora Mega Metal Recikliranje, koji je produžio suradnju sa Torcidom.
Ambicije kluba u narednoj sezoni su porasle za stepenicu više. Bilo bi nerealno od opet najmlađe momčadi u ligi imperativno tražiti prvo mjesto i plasman u 1.HMNL, ali potajno se u klubu svi tome nadaju i žele ići iz utakmice u utakmicu  pobjedama i dobrom igrom, iako je 2.HMNL-jug nikad snažnija i može služiti za primjer ostalim drugim ligama.

MNK Torcida – Split

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

AURELIA | Pobjeda u gradskom derbiju, juniori uspješno startali

Vinkovačka Aurelia u 8.kolu 2.HMNL-istok nije igrala u Valpovu, jer se u momčadi “Male Mljekare” …

2.HMNL-jug | MNK Knin objavio snimku klupske himne

U vrijeme kada je silom prilika natjecanje 2.HMNL-jug obustavljeno, zanimljiva vijest dolazi nam iz Knina. …