Fabet kladionica

2.HMNL-Jug | Priopćenje MNK Square

MNK Square grb

Nakon utakmice 9.kola 2.HMNL-Jug ne smiruju se strasti. Podsjetimo, domaća momčad MNK Metković u 9.kolu pobijedila je momčad MNK Square rezultatom 4:3 no uz, prema riječima čelnih ljudi MNK Square, teške propuste sudačkog para utakmice ( Antonijo Pejić i Marijo Rajčić) te u priopćenju traže kažnjavanje sudačkog para i prikazivanje utakmice na internetu.

Donosimo priopćenje kluba u cijelosti:

MNK „SQUARE“ iz Dubrovnika ovim putem upućuje prigovor na suđenje utakmice 9. kola 2. HMNL – JUG igrane u Metkoviću 24.11.2012. godine između MNK „METKOVIĆ“ i MNK „SQUARE“ te zahtjeva da se suci Antonijo Pejić i Marijo Rajčić drastično kazne, to jest, skinu se s liste sudaca 2.HMNL-JUG, i da ista odluka objavi u službenim glasilima.

 Dosta nam je više slušati kako su suci svete krave (telad), a isti su isključivi krivci za događanja na utakmicama, svađama među klubovima i dr., a zašto od tih istih klubova primaju ne male naknade bez obzira da li posao obave.

 Ljudima bez ikakvog ljudskog morala i prije svega upitnog znanja posla kojeg obavljaju i za koji su nemalo plaćeni nije mjesto u sportu, jer ono što se događalo na gore navedenoj utakmici nema veze ni sa suđenjem ni sa sportom, a da bi sve to prikrili služe se LAŽIMA koja su prezentirali u zapisniku utakmice, kao:

 – u 27. minuti utakmice igrač br, 27. IVAN GALOV dobija žuti karton zbog preoštrog starta – LAŽ, isti je namjerno s leđa laktom udario našeg igrača što je sudac i vidio, te prišavši igračima koji su ležali na podu rekao igraču Galovu da se digne da je isključen, da bi tada vratar DRAGO BEZER prišao i Istog uhvatio govoreći koga ćeš ti isključit da bi sudac PEJIĆ sakcionirao Galova žutim kartonom, a samo što se nije izljubio s vratarem Bezerom što ga je pametno savjetovao da vjeruje njemu, a ne svojim očima.

 – u 32. minuti naš igrač STJEPAN REZO dobija žuti karton zbog preoštrog starta – LAŽ, igrač ne može dobiti žuti karton zbog preoštrog starta ako nema, a i nije bilo kontakta ni prekršaja na vrataru Bezeru već je igra nastavljena izvođenjem lopte sa strane. Sve se događa na 1m od suca Rajčića gdje REZO i BEZER (van vratarskog prostora) uklizavaju na ničiju loptu, nakon toga BEZER ustaje, govoreći kako to ideš mogao si mi slomit nogu, podiže i baca Reza na pod zašto je isti sankcioniran SAMO ŽUTIM kartonom kao i REZO koji nije ništa napravio niti reagirao na nešportsko ponašanje Bezera.

 – u 33. minuti naš igrač MARIO BENIĆ dobija žuti karton zbog prigovora sucu – LAŽ, isti je rekao igraču da dobija žuti karton zbog ulaska u teren s markerom, u tom trenutku je u igralištu bilo 30-ak ljudi, jer je nastala gužva kad je BEZER bacio Reza na pod gdje su se na terenu našli skoro svi igrači i vodstva oba kluba.

 Od ostalih događanja spomenuli bi i 10. minutu kada naš igrač na 9-10 metara od gola ide sam prema vrataru i dobija udarac u glavu s leđa – suci njemi – a Ivica Gvozden dobija žuti karton zbog prigovora.

 Igrač SANDRO SALACAN u drugom poluvremenu (ne znamo u kojoj minuti) ne dobija drugi žuti karton zbog potezanja za dres Hrvoja Cvjetkovića (prvi je dobio u 24 minuti zbog identičnog prekršaja).

 U 37. minuti kod rezultata 3 : 3 kulminacija ODLIČNOG SUĐENJE, nedosuđeni očigledan prekršaj na 6 m kad je naš igrač s leđa oboren – normalno to bi bio šesti prekršaj za domaćine, pa kako ga sad dosuditi kad je sve do tada napravljeno da SQUARE ne dobije ovu utakmicu. Tada je i isključen naš predstavnik MATO CVJETKOVIĆ i DAMJAN ŠULIĆ, te s igračem manje dobijamo gol u 39. minuti čime je upotpunosti obavljen posao od strane svetih krava.

Epilog: MNK „SQUARE“ će bit kažnjen od strane Disciplinskog suca, a isti su izudarani, poniženi i osramoćeni, a svete krave će najvjerojatnije neslužbeno biti pohvaljene, jer po rječima Povjernika za suđenje – radi se o najboljim sucima (kakvi su onda ostali).

NA KRAJU JOŠ JEDNOM ZAHTJEVAMO OD STRANE VODSTVA NATJECANJA DA SE GORE NAVEDENE SKINE SA LISTE SUĐENJA 2. HMNL – JUG I ISTO OBJAVI U SLUŽBENIM GLASILIMA.

TAKOĐER TRAŽIMO DA SE SNIMKA UTAKMICE PRIKAŽE NA INTERNETU, JER TKO NIJE BIO NA UTAKMICI NEĆE VJEROVATI.

UKOLIKO SE ISTO NE DOGODI MNK „SQUARE“ ĆE BITI PRISILJEN PODUZETI I DRUGE MJERE KAKO SE OVO VIŠE NIKOME NEBI DOGAĐALO.

 

 

S poštovanjem,

UPRAVA MNK „SQUARE“

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Pakoštane preokretom do pobjede protiv Porto Tolera

Jučer je odigran susret 3. kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug u kojem se nastavio niz …

Liga za popunu 1.HMNL | Kalkulacije utrke za 1.HMNL…

Jučer su odigrani susreti 4. kola “Lige za popunu 1.HMNL”. Nakon uvodne tri pobjede Torcida …