Featured image 2.HMNL-Sjever
SJEVER

2. HMNL – Sjever | 7. kolo | Najava

Featured image 2.HMNL-Sjever
2.HMNL - Sjever

Ovog vikenda na sjeveru se natjecanje nastavlja utakmicama sedmog kola. Vodeća Uspinjača bi trebala imati lak posao protiv fenjeraša, Zagreb Puljića, ali zanimljivo će sigurno biti u Rugvici. Najavu kola pročitajte u nastavku.

23.11.2012 20:00 FUSIO futsal centar, Zagreb
MNK Fusio – MNK Zagreb 92

Fusio je u prošloj utakmici nakon tri uzastopne pobjede doživio poraz od vodeće Uspinjače. Momci koje s klupe vodi Zdravko Mavrović sigurno su dovoljno kvalitetni da i u ovoj utakmici dođu do tri boda te tako zadrže priključak s vrhom prvenstvene ljestvice. MNK Zagreb 92 će teško do bodova, a ne vidi se ni pomak u igri tako da je već sad evidentno koja dva kluba će se boriti za izbjegavanje posljednje pozicije.

23.11.2012 20:40 SD OŠ Bogumil Toni
MNK Sokoli – MNK Siscia

Sokoli i Siscia odigrat će možda i najneizvjesniju utakmicu kola. Ipak, Elvis Gudec i njegova momčad trebali bi lako apslovirati ovo gostovanje i doći do nova tri boda, pa čekati subotu i eventualni kiks Grandya za dolazak na drugo mjesto prvenstvene ljestvice. Sokoli su ipak malo slabija momčad od Siska, a to pokazuje i ljestvica.

24.11.2012 19:30 SD Sutinska Vrela, Zagreb
MNK Zagreb Puljić – MNK Uspinjača

Uspinjača predvođena reprezentativcem Jurićem trebala bi vrlo lagano do novih bodova i očuvanja stopostotnog učinka. Katastrofalne predstave Puljića u ovoj sezoni teško da se odjednom mogu potpuno preokrenuti, a pogotovo je to nemoguće kada im u goste dolazi vodeća momčad lige. Otežavajuća okolnost za Uspinjaču bi mogao biti izostanak trenera Marinko Mavrovića zbog reprezentativnih obaveza, ali rezultat ne bi smio doći u pitanje.

24.11.2012 20:00 OŠ Rugvica
MNK Rugvica – MNK Grandy

Rugvica je obećala spektakl u ovoj utakmici, a sigurni smo da će se domaćin potruditi da i ovog puta naprave dobar ugođaj i daju sve od sebe protiv nezogdnog protivnika. Grandy drži drugu poziciju, postigli su najviše pogodaka u ligi i želi zadržati visok plasman i pritisak na vodeću Uspinjaču. Ovo bi mogla biti najzanimlivija utakmica u kojoj su gosti ipak u maloj prednosti. Domaćinu se vraćaju neki oporavljeni igrači, ali će teško do bodova.

 

 

 

 

O nama Filip Andabaka

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Split uvjerljivo slavio protiv Šibenika 1983

U zaostalom susretu 7. kola 2.HMNL-jug, Split je uvjerljivo slavio protiv gostiju iz Šibenika, nastavivši …

2.HMNL-zapad | Petrinjčica odustaje od natjecanja!

Nakon što je Petrinja pretrpjela velike gubitke u potresima, danas smo dobili i službenu obavijest …