Fabet kladionica

2. HMNL-Zapad | 3. kolo | Najava

Jučerašnjom utakmicom u Novigradu između Histrie i Potpićna konačno je kompletirano 1. & 2.  kolo 2.HMNL – Zapad. Albona i Likašport svoju utakmicu nisu odigrali, a službeno je registrirana 3:0 (par forte) u korist Albone. Nakon kompletiranja 2. kola na ljestvici se izdvajaju tri momčadi: Histria, Grobnik i Albona. U trećem kolu ponovno imamo derbi koji se igra slijedećeg četvrtka, a sastaju se Grobnik i Albona. Likašport i Lošinj svoju su utakmicu odgodili, ali je moraju odigrati do 15.11. tako da ćemo Vam opet jedan rezultat ostati dužni, ali najavu utakmice postaviti ćemo danas.

 

02.11.2013., Novigrad, gradska dvorana 18:00
MNK Histria Oprtalj ADT – MNK Gorovo Saller Team

Histria je u jučerašnjem derbiju svladala Potpićan i time pokazala da je ponovno spremna osvojiti prvo mjesto u skupini Zapad. Na domaćem terenu Histria dočekuje Gorovo koje je prošlo kolo remiziralo sa Kvarnerom. Sve osim pobjede domaćina bilo bi iznenađenje.

 

03.11.2013., Labin, dvorana SŠ Mate Blažine 19:00
MNK Potpićan 98 ABS – MNK Otočac

Potpićan se nakon pobjede u zadnjoj minuti kod Lošinja loše proveo jučer u Novigradu gdje je poražen od Histrie. Domaća utakmica protiv Otočca pokazati će koliko su Potpićanci kvalitetni te da li i oni ove godine napadaju vrh skupine Zapad. Otočac nakon dva poraza traži bodove na teškom gostovanju, a ukoliko dođe kompletan mogla bi ovo biti dobra futsal utakmica.

 

03.11.2013., Kastav, gradska dvorana 20:00
MNK Kvarner – MNK Kastav

Kvarner je novak u ligi te na kontu nakon dva kola ima četiri boda. Protiv Kastva žele pobjedu i nastavak dobre serije. S druge strane Kastav želi do bodova, a prednost im je što igraju na domaćem terenu jer Kvarner (Matulji) još ne igraju u svojoj dvorani. Biti će ovo jedna dobra predstava sa obje strane.

 

07.11.2013., Mavrinci, gradska dvorana 18:15
MNK Grobnik – MNK Albona

Grobnik i Albona stari znanci, lani je Albona slavila na domaćem terenu, dok je Grobnik bio uspješniji u Čavlima. Od prošle godine kod grobnika evidentno nedostaju Jasprica i Lukačić, ali svejedno dečki igraju super te nakon dva kola na kontu imaju šest bodova. S druge strane Albona pojačana nekim novim igračima želi pobijediti i istaknuti kandidaturu za pravaka skupine Zapad. Lijepo je kada se dva kluba dogovore te kada se utakmica igra sa udarnim postavama, futsal spektakl zajamčen!

 

MNK Lika šport – MNK Lošinj
-odgađa se na zahtjev MNK Lošinja i mora se odigrati do 15.11.2013.

Utakmica Likešporta i Lošinja biti će odigrana naknadno, a obje momčadi žele bodove. Likašport je nakon nedolaska u Labin izgubila utakmicu sa 3:0 bb, dok je Lošinj nakon katastrofe u Labinu izgubio na domaćem terenu u zadnjoj minuti od Potpićna iako su u dva navrata vodili na toj utakmici. Kada god utakmica bila igrana biti će ovo pravi test za jedne i druge, te će bodovi otići samo na jednu stranu.

 

O nama Igor Dundara

avatar

Moglo bi vas zanimati

Torcida uvjerljivom pobjedom protiv Gorice proslavila povratak u 1.HMNL!

Dugih 11 godina čekala je splitska Torcida ovaj trenutak i konačno ga je dočekala. Kultna …

Porto Tolero nadigrao Pakoštane i izborio plasman u 2.HMNL-jug!

Četiri godine nakon što je ispao iz lige, pločanski Porto Tolero izborio je povratak u …