Fabet kladionica

2. HMNL-Zapad | 5. kolo | Najava

CROfutsal_HNS_2L-Istok

Peto kolo na Zapadu donosi nove uzbudljivosti. Od petog kola MNK Lika šport više ne sudjeluje u natjecanju te je Kvarner u ovome kolu slobodan. Derbi susret igra se u srijedu, a u Novigradu se sastaju Histria i Albona. Svi dosadašnji rezultati Like šport se brišu te će biti zanimljivo gledati Albonu koja će naprosto morati tražiti pobjedu ako želi zadržati priključak s vrhom ljestvice.

 

16.11.2013., GSD Otočac, Otočac 16:30
MNK Otočac – MNK Gorovo Saller Team

Otočac u ovome prvenstvu ne zna za pobjedu. Gorovo je u prošlome kolu slavilo nad Potpićnom te je u zanosu, ali neugodno bi se mogli provesti u Otočcu ako domaćin nastupi u najjačem sastavu. Gorovu treba vrijeme za konsolidaciju redova, ali kada uhvate ritam teško ih je zaustaviti.

 

18.11.2013., DSŠ Mate Blažina, Labin 20:30
MNK Potpićan 98 ABS – MNK Kastav

Potpićan nakon poraza u prošlome kolu dočekuje Kastav koji je loše krenuo u ovo prvenstvo. Na Kastvu je da konsolidira svoje redove te pokuša uzeti bod iz Labina, a na Potpićnu je da odigra utakmicu kao protiv Otočca i bod(ovi) ne bi trebali otići iz Labina. Biti će ovo zanimljiva utakmica.

 

20.11.2013., GSD Novigrad, Novigrad 20:00
MNK Histria ADT – MNK Albona

Histria i Albona stara znanca dva sastaju se u Novigradu. Nakon lanjskih poraza Albone na domaćem terenu 0:3 te u Novigradu 5:2 vrijeme je za pravi istarski derbi. Nadamo se da će obje ekipe biti kompletne te da ćemo uživati u dobrom futsalu. Nekadašnji igrač Albone Sane Bojkić bio je koban za Potpićan, ostaje za vidjeti da li će i svoj bivši klub pokopati ili će Albona smoći snage nakon teškog poraza na Grobniku da se vrati u borbu za sam vrh ljestvice.

 

21.11.2013., SD Mavrinci, Rijeka 18:30
MNK Grobnik – MNK Lošinj

Grobnik dočekuje Lošinj koji je u prošlome kolu slavio protiv Otočca. Ako Grobnik prikaže igru kao protiv Albone nema straha da će bodovi ostati u Rijeci. Na Lošinju je da smogne snage i da sve od sebe i pokuša doći bar do boda. Malo koja ekipa će sa Grobnika ove zime uzeti bod(ove).

 

MNK Kvarner – slobodan

Kako smo pisali na portalu MNK Lika šport odustala je od natjecanja jer se smatra da neopravdano nije došla na dvije utakmice stalnog natjecanja 2.HMNL-Zapad. Kvarner je slobodan te se može u miru pripremati za nastavak prvenstva u kojem dobro guraju do sada, dvije pobjede i jedan neriješeni rezultat.

O nama Igor Dundara

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-Jug | 12. kolo kompletirano pobjedama Splita i Bačvica!

Sinoć je kompletirano 12. kolo 2.HMNL-Jug. U prvoj utakmici dana Split je na krilima trostrukog …

2.HMNL-zapad | Rijeka uvjerljiva, trijumf Gorice u Novom Marofu!

Futsal Gorica, Rijeka i Uspinjača Gimka nastavljaju utrku utroje za naslov prvaka 2.HMNL-zapad. U dvobojima …