2.HMNL-Zapad | 6.kolo | Najava

Featured image 2.HMNL-Zapad
2.HMNL - Zapad

U petak, subotu i nedjelju na rasporedu su utakmice 6.kola 2.HMNL – Zapad. Derbi kola igra se u Otočcu gdje domaćini dočekuju Histriu. Ukoliko Otočac bude kompletan bodovi bi ponovno mogli ostati u Lici.

 

16.11.2012 18:00 GSD Otočac
MNK Otočac – MNK Histria ADT

Sutra se u Otočcu sastaju drugoplasirana ekipa 2.HMNL-Zapad Histria koja je u prošlome kolu izgubila od Grobnika, te Otočac koji je u Labinu isčupao bod u zadnjim sekundama utakmice. Treba napomenuti da je utakmica u Labinu igrana u krajnje neregularnim uvjetima zbog propuštanja krova dvorane. Ovo će biti tvrda i teška utakmica za obje ekipe, Histria želi zadržati priključak sa Grobnikom dok Otočac kod kuće nije poražen od početka prvenstva.

 

17.11.2012 16:05 DOŠ Kastav
MNK Kastav – MNK Albona

Kastav na domaćem terenu dočekuje Albonu koja je u prošloj utakmici remizirala sa Otočcem iako je imala pet minuta prije kraja susreta prednost od dva goal razlike. Kastav je kod kuće izgubio od Potpićna iako su gosti na utakmicu došli bez golmana te je cijeli susret na terenu igrao igrač-golman. Kastvu nasušno trebaju bodovi da pobjegne sa začelja tablice dok Albona traži prvu gostujuću pobjedu. Iz redova Albone stiže vijest da za gostujuću utakmicu nemaju dovoljan broj igrača jer se u subotu u Labinu igra derbi susret velikoga nogometa između Rudara i JO-a, a neki igrači spriječeni su zbog poslovnih obveza.

 

18.11.2012 17:00 SD Mavrinci
MNK Grobnik – MNK Lošinj

Grobnik na domaćem terenu dočekuje Lošinj koji je u prošlome kolu slavio protiv najneugodnijeg iznenađenja lige Gorova iz Opatije. Mavrinci su ove godine neosvojiva tvrđava te će i ova utakmica biti jednosmjerna. Lošinj je u Labinu pokazao da se može dobro braniti, a i na kontre su bili učinkoviti. Ali ipak Grobik je ove godine priča za sebe i sve osim pobjede bila bi senzacija.

 

18.11.2012 19:00 SD Mate Blažina
MNK Potpićan 98 ABS – MNK Gorovo Saller Team

Potpićan u Labinu dočekuje Gorovo koje je najneugodnije iznenađenje lige ove godine. Najavljivali su iz Opatije napad na vrh, ali su iz utakmice u utakmicu padali u formi. Dobra ekipa na papiru, ali na terenu nešto očigledno ne štima. Potpićan je u prošlome kolu slavio protiv Kastva iako su na gostovanje otišli u krnjem sastavu bez golmana. Pobjedom bi Potpićan osigurao miran nastavak ove polusezone i u derbi susret s Albonom ušao bi s velikom prednošću.

O nama Igor Dundara

avatar

Moglo bi vas zanimati

2. HMNL – Zapad | Poznat je raspored natjecanja po kolima!

Određen je raspored utakmica 2. HMNL – Zapad za seniore! U odnosu na popis klubova …

2.HMNL-istok | Održan plenum klubova, poznat raspored natjecanja

U ponedjeljak je u Poduzetničkom inkubatoru u Vinkovcima održan plenum klubova 2.HMNL-istok. Na planumu je …