Fabet kladionica

2.HMNL-zapad | Banek i Gudek nova pojačanja Futsal Gorice!

Nakon što su krajem prošle godine u Futsal Gorici objavili pojačanja u vidu Renata Rumbaka i generalnog sponzora Marcela Brozovića, “taurusi” tu nisu stali te su objavili nova pojačanja za nastavak drugoligaške utrke za naslov prvaka. Tako je jučer objavljen dolazak Eugena Gudeka, a danas je kao novi igrač “crveno-crnih” predstavljen Mislav Banek. Zanimljivo, obojica igraju na poziciji središnjeg obrambenog igrača.

 

Eugen Gudek rođen je 15.veljače 1988.godine, a riječ je o iskusnom igraču kojeg najviše pamtimo po epizodi u zagrebačkoj Uspinjači od 2014. do 2017.godine. Futsal karijeru započeo je u zagrebačkom Kozakivu, a igrao je i jednu sezonu za Nacional. Spomenimo i kako Gudek kombinirano uz futsal igra i nogomet, gdje je uglavnom nastupao za lokalne niželigaše.

 

Mislav Banek rođen je 29.rujna 1992.godine, a u redove Gorice dolazi iz drugoligaša Jesenja. Banek je kao izdanak Gimkine akademije bio član trofejne momčadi Nacionala za koju je nastupao od 2009. do 2016.godine, osvajavši brojne trofeje. U ljeto 2016.godine Banek odlazi u redove Rugvice, no nakon samo pola sezone prelazi u momčad Uspinjače Gimke, a od početka prošle sezone član je već spomenutog Jesenja. Nema dvojbe da će Banek svojim znanjem i iskustvom biti veliko pojačanje “taurusa” u borbi za naslov prvaka.

Na koncu, spomenimo i kako su u klubu potvrdili odlazak dvojice igrača, o čemu smo već pisali na našim stranicama. Riječ je o Josipu Gorupu i Dinu Bartoluciju, koji su među “taurusima” proveli tek pola sezone…

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Mostarlić i Jurić nova pojačanja Futsal Gorice!

Nakon što su u prvoj polovici prošlog mjeseca objavili dolazak Bruna Jakovljevića iz Vrgorca, Goričani …

Futsal DInamo pobjednik turnira u Gospiću!

U sjeni Superkupa na kojem su nastupile četiri najbolje hrvatske momčadi iz prošle sezone, i …