2. HMNL-zapad | Najava 6.kola

Ovog vikenda se igraju utakmice 6.kola 2. HMNL-zapad. Trenutno stanje na tablici je:

 

Parovi šestog kola koje najavljujemo u nastavku su:

 

Prvu utakmicu u petak igraju Rab i Futsal Gorica. Rab je u dosadašnjem dijelu natjecanja bez osvojenog boda. S druge strane, Goričani su drugi s tri boda manje od prve Futsal Pule te će sigurno ići na tri boda kako bi zadržali priključak u borbi za vodeću poziciju. Gosti su tako u ovom susretu veliki favoriti, ali Rab će sigurno ići na sve ili ništa kako bi došao do prvih bodova.

Negdje u vrijeme kad prva utakmica ovog petka bude završavala svoj susret će započeti Novi Marof i Veruda, susret kojeg možemo okarakterizirati kao derbi kola. Novi Marof se trenutno nalazi na trećem mjestu, s tri boda manje od vodećih Puljana, dok se Veruda nalazi na šestom mjestu sa 6 bodova, ali ima i dvije utakmice manje od vodeće četvorke. Domaćini i gosti su u dosadašnjem dijelu natjecanja poraženi samo jednom te nas sigurno očekuje uzbudljiv susret, prava poslastica na Zapadu!

U ponedjeljak nas očekuju tri utakmice. Prva se igra u Otočcu gdje istoimeni domaćin dočekuje trenutno vodeće i stopostotne Puljane. Domaćini će u ovom susretu sigurno htjeti prekinuti niz gostiju i priključiti se borbi za sami vrh tablice na kojoj trenutno zauzimaju peto mjesto sa 7 bodova i utakmicom manje od ekipa koje se nalaze iznad njih na tablici.

U Petrinji se igra derbi začelja, dvoboj momčadi s dna tablice. Lošinj kao domaćin u Petrinji dočekuje Petrinjčicu. Da, dobro ste pročitali. Zbog problema s korištenjem dvorana u situauciji gdje virus COVID-19 uvelike kroiji raspored domaćinstva, Lošinj će kao domaćin igrati u gostima. Derbi je ovo začelja uu punom smislu. Naime, zbog kazne koju su dobili Lošinjani su trenutno na -6 bodova, dok je Petrinjčica još uvijek bez osvojenog boda.

Posljednji susret kola igra u Sisku. Tamo nas čeka još jedan zanimljiv susret, dvoboj sedmoplasirane Siscie (sa 6 bodova i utakmicom manje) i četvrtoplasiranog Bjelovara (s 10 bodova). Za obje momčadi je ovo susret velike važnosti. Domaćini bi s pobjedom ostali u borbi za vodeće pozicije dok bi gosti još više utvrdili svoj položaj na vrhu tablice.

 

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Ivor Šuljić: “Pred nama je jako teška utakmica.”

Nakon što su u prva dva kola upisali dvije pobjede na gostovanjima momčad AFC Universitasa …

Niko Vukmir: “Mislim da ćemo svima biti neugodan protivnik!”

Nakon odlično odigrane utakmice protiv dubrovačkog Squarea, Futsal Pula susrest će se s trenutnim prvacima, …