8.8 C
New York
spot_img
spot_img

2. HMNL-Istok | 4.kolo | Najava

Objavljeno:

Vodeća i jedina ekipa sa sve tri pobjede MNK NG Unitas očekuje nastavak pobjedičkog  niza protiv valpovačkih Mljekara, a u Vinkovcima se igra derbi četvrtog kola gdje gostuju Našičani. Nažalost, sve do objavljivanja ove najave nismo uspjeli saznati gdje i kada će Brođani ugostiti Dardu koja je u prošlom kolu osvojila prve bodove…..

MNK NG Unitas
MNK NG Unitas, (preuzeto s www.radiong.hr)

04.10.2013 20:00  SD OŠ “Đuro Pilar” na Koloniji, Slavonski Brod????
MNK Brod 035 – MNK Darda

Brođani su do sada bili uspješni na domaćem terenu, dok su Darđani tek u proteklom kolu osvojili prve bodove ponajviše zahvaljujući hat tricku Davora Sekanića, pa ako gostujući strijelci budu raspoloženi mogli i prvi bodovi put Darde. Termin i dvoranu utakmice nismo uspjeli saznati.

02.11.2013 17:45 ŠD Zrinjavac, Osijek
MNK Osijek 031 – MNK Ivankovo

Osječani bi trebali imati lak posao protiv gostiju iz Ivankova koji su u tri kola osvojila samo jedan bod. Domaćini su veliki favoriti, no možda se i gosti probude i daju veći otpor.

03.11..2013 17:00, SD Ekonomske škole, Vinkovci
MNK Aurelia – MNK Eko centar

Novi drugoligaš iz Vinkovaca je na gostovanju u Dardi odigrao do sada najlošiju utakmicu što im je i donijelo prvi poraz. Na domaćem terenu protiv zadnje plasiranog Eko centra i jedine ekipe bez bodova, tri boda ne bi trebala biti u pitanju.

04.11.2013 20:30 SD Ekonomska škola, Vinkovci
MNK Vinkovci – MNK Našice

Vinkovčani imaju samo jednu pobjedu u dosadašnja tri odigrana kola i sigurno će dati sve da osvoje tri boda s kojim bi se priključili gornjem dijelu tablice, ali s druge strane će im biti protivnici biti vrlo dobri i neugodni Našičani, pa i njihova pobjeda ili sovajanje boda ne bi bilo iznenađenje.

04.11.2013 17:30 DSŠ Elektorničke škole, Nova Gradiška
MNK NG Unitas – MNK Mala mljekara

Vodeći Novogradiščani ugošćavaju ekipu Mlade mljekare koja dolazi u goste bez dva kažnjena igrača Tomislava Vujevića i Ivana Peroševića što će im uvelike umanjiti šansu za osvajanje bodova protiv lidera prvenstva, pa je pobjeda domaćina najvjerojatniji ishod.

[matches league_id=3 mode=]
Trenutna tablica lige:
[standings league_id=3 template=extend logo=true]

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave