2.HMNL-istok | Održan plenum klubova, poznat raspored natjecanja

U ponedjeljak je u Poduzetničkom inkubatoru u Vinkovcima održan plenum klubova 2.HMNL-istok. Na planumu je održan ždrijeb natjecanja, određen je sustav natjecanja mladeži, te je obavljen ždrijeb regionalnog kup-natjecanja. Također je predstavljeno i novo vodstvo natjecanja. Dosadašnji povjerenik natjecanja Dalibor Buljić preuzima ulogu povjerenika za suđenje, dok je novi povjerenik za natjecanje (povratnik) Dario Skender.

U novu natjecateljsku sezonu ulazi ukupno 11 momčadi. U odnosu na prošlu sezonu, tu su sve momčadi izuzev Osijeka Kelme koji je izborio plasman u prvoligaško društvo. U nastavku Vam donosimo raspored jesenskog dijela sezone.

Download (PDF, Unknown)

Spomenimo i kako će u juniorskom natjecanju regije “Istok” participirati ukupno 14 momčadi. Plenum je izglasao format natjecanja, gdje će se igrati jednokružno, uz playoff 4 prvoplasirane momčadi (dvije utakmice). U kategoriji kadeta natjecat će se ukupno 10 klubova, a format natjecanja je sličan onom u juniorskoj konkurenciji. Igrat će se jednokružno, a najboljih 6 momčadi ulazi u playoff (dvije prvoplasirane momčadi ulaze izravno u polufinale).

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Alumnus kroz dramu penala do četvrtfinala kupa Hrvatske!

U dvoboju osmine finala kupa Hrvatske, Alumnus Sesvete je na gostovanju u Slavonskom Brodu slavio …

Novo Vrijeme Apfel pobjedom u Našicama do četvrtfinala kupa!

Novo Vrijeme Apfel prvi je polufinalist kupa Hrvatske! Momčad Tea Strunje je u prvom dvoboju …