Dramatična završnica u ovosezonskom prvenstvu Druge hrvatske malonogometne lige istok. Dakako, priča o novom prvaku nije sasvim jednostavna. Na vrhu tablice Hrvatske futsal lige “istok“, zasjela je momčad MNK Arece iz Osijeka, a za petama sve do zadnjeg kola bila im je momčad MNK Vinkovaca iz Vinkovaca

2.HMNL-Istok | Osvrt

Ali nije tu kraj cijele priče, MNK Areca je dominirala tokom cijelog prvenstva i od 1.kola zasjela je na sam vrh prvenstvene ljestvice. Ekipa sa namanje primljenih golova bila je također MNK Areca sa 49 primljenih golova, a sljedi ih MNK Vinkovci sa 75 primljenih golova. Ekipa sa naviše zabijenih golova bila je MNK Vinkovci i to sa 100 zabijenih golova, a sljedi ih ekipa MNK Ivankova sa 99 zabijenih golova te ekipa NG Unitasa sa 98 zabijenih golova. Prvi na listi strijelaca sa 32 zabijena gola je Vedran Veraja (Ivankovo), za njim idu sa 20 zabijenih golova Josip Raič-Sudar (Ivankovo), 18 zgoditaka Dario Veverec (Đakovo), Vladimir Vukosavljević (Đakovo), 17 zgoditaka Gordan Duvančić(Areca),Ivica Buljubašić (Areca).

Najviše akumuliranih prekršaja napravila je ekipa MNK Vinkovaca i MNK Murse čak 116 prekršaja, a najmanje prekršaja napravila je ekipa MNK Bonite 69 prekršaja.

Ukratko, čestitamo ekipi MNK Arece na osvojenom prvom mjestu i želimo im puno sportske sreće u daljnjem doigravanju za popunu 1.HMNL, čestitamo i igraču Ivankova Vedranu Veraji na najviše zabijenih golova, te na kraju čestitamo ekipi MNK Vinkovaca na naviše zabijenih golova u ligi.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Remi Geniusa i Murtera, prva pobjeda Hajduka

Jučer su odigrana dva susreta 7.kola 2.HMNL-jug. U podskupini “A” Murter je na splitskim Gripama …

Antun Bačić u radijskoj emisiji CROfutsala!

Sutras početkom u 19:00 sati na frekvencijama MEGAMIX RADIA HVAR emitirat će se još jedna …