24 C
New York
spot_img
spot_img

2.HMNL-istok | Pojačanja u županjskom drugoligašu!

Objavljeno:

U sjeni prvoligaških transfera zanimljiv prijelazni rok bilježimo u Futsal Olimpijcu. Drugoligaš iz Županje je na svojim službenim stranicama objavio dolaske nekoliko zanimljivih pojačanja koja Vam prenosimo u cijelosti.

 

Prva objava novog imena u momčadi Olimpijca došla je još sredinom prošlog tjedna, no svakako je najznačajnija. Novi trener momčadi iz Županje je Alen Jelčić, 36-godišnjak kojeg najviše pamtimo po epizodi u Brodu 035. Početak futsal epizode Alena Jelčića datira iz 2012. godine kada je registriran za momčad Uspinjače. Nakon samo pola sezone Jelčić prelazi u Brod 035 gdje ostaje sve do siječnja 2017. godine kada prelazi u gradskog rivala MNK Brod i započinje svoju trenersku karijeru. Nakon pet i pol sezona došlo je vrijeme za promjenu, a Jelčić je prihvatio poziv iz Županje, te ostaje za vidjeti može li Olimpijcu donijeti igrački i rezultatski iskorak.

Prvo igračko pojačanje momčadi iz Županje je Marko Blekić, 26-godišnji Vinkovčanin koji u redove Futsal Olimpijca dolazi iz Aurelie. Blekić je rođen 25. veljače 1996. godine, a futsal je započeo igrati u sezoni 2013/2014 kao igrač Vinkovaca. Nakon samo pola sezone Blekić prelazi u redove gradskog rivala Aurelie čiji je dres nosio dugih osam godina. Uz futsal Blekić aktivno igra i nogomet, te je posljednjih nekoliko sezona nastupao za lokalne niželigaše.

 

 Drugo igračko pojačanje u Županju dolazi iz Slavonskog Broda. Ivan Tunuković rođen je 12. travnja 2001. godine, od ljeta 2017. godine brani boje Broda 035. Prošlog ljeta Tunuković prelazi u redove gradskog rivala MNK Brod, a vrijedi spomenuti da je svojim dobrim igrama zavrijedio i poziv u mlađe uzrasne kategorije reprezentacije. Kao i većina igrača 2.HMNL-istok, Tunuković uz futsal igra i nogomet, te je posljednjih godina nastupao za nekoliko lokalnih niželigaša.

 

Najnovije pojačanje Olimpijac je objavio jučer. Matej Sivrić rođen je 27. studenog 1989. godine, a baš kao Tunuković u redove Futsal Olimpijca prelazi iz MNK Brod. Premijernu futsal sezonu odigrao je u sezoni 2004/2005 nastupajući za lokalni Argus, no nakon jedne sezone posvetio se nogometu te je s futsal parketa izbivao sve do ljeta 2013. godine kada postaje igrač MNK Brod 035. Početkom 2016. godine Sivrić prelazi u MNK Brod gdje je igrao sve do danas kada postaje igrač Olimpijca. Od ljeta 2017. godine Sivrić je igrač Marsonije, te ostaje za vidjeti koliko će biti raspoloživ treneru Jelčiću uz usklađivanje nogometnih obveza s futsalom.

Ostaje za vidjeti hoće li se narednih dana nastaviti zanimljiv prijelazni rok u Županji, te može li novi Olimpijac na čelu s Alenom Jelčićem ostvariti igrački, rezultatski i organizacijski iskorak.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave