19.7 C
New York
spot_img
spot_img

EKSKLUZIVNO | Suradnja HRnogomet aplikacije i CROfutsal portala!

Objavljeno:

Drage čitateljice i dragi čitatelji našeg portala,

S ponosom vam objavljujemo suradnju s aplikacijom HRnogomet, aplikacijom koju možete skinuti na svoje Android i iOS pametne telefone.

Link za skidanje Android aplikacije možete naći tako što kliknete na ovaj tekst.

Link za skidanje iOS aplikacije možete naći tako što kliknete na ovaj tekst.

HRnogomet ima i svoju Facebook stranicu i Instagram profil.

Aplikacija trenutno prati nekoliko razina nacionalnih nogometnih liga, a ubuduće ćete tu moći pratiti i rezultate 1. HMNL te sve tri 2. HMNL. U dogovoru s čelnim ljudima ove aplikacije dogovoreno je kako će se na aplikaciji prikazivati popisi igrača, moći će se pratiti rezultati, strijelci pogodaka kao i tko je dobio žuti, odn. crveni karton. Kako bi sve ovo moglo ići i u “live” obliku, potrebni su nam dopisnici koji bi tijekom utakmice unosili već navedeno.

S obzirom da ekipa koja radi na aplikaciji, a i ekipa na našem portalu rade volonterski, trenutno nismo u mogućnosti financirati dopisnike, ali vjerujemo kako u Hrvatskoj postoje futsal zaljubljenici spremni pomoći u podizanju praćenja futsala u Hrvatskoj na jednu višu razinu. Kao što možete vidjeti, ne tražimo puno od naših dopisnika. Ono što vam možemo osigurati je besplatan ulaz na utakmice na kojima ćete biti naši dopisnici. Ukoliko ste zainteresirani pomoći nam u svemu ovome ili imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na marin@crofutsal.com.

Vaš CROfutsal Tim

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave