Fabet kladionica
U nastavku članka pročitajte detaljniji rasplet 2.HMNL Jug..

2. HMNL – Jug | Rasplet

Solin je prvak južne skupine te će razigravati za prvaka Druge hrvatske malonogometne lige s prvacima drugih skupina, točnije, u prvom krugu, polufinalu, suparnik će mu biti prvak skupine istok. Ukoliko u tome bude uspješan, u slijedećoj sezoni će igrati u većem rangu natjecanja. Porto Tolero, najuspješniji županijski drugoligaš, pao je s drugog na treće mjesto, međutim, u posljednjem kolu je domaćin momčadi Novo vrijeme, koja je druga s dva boda. Ukoliko Pločani pobijede sezonu će zaključiti na mjestu na kojem su proveli veći dio sezone.

TrogirCavtat su bez izgleda za ostankom u Drugoj ligi – jug. Slijedeće sezone će igrati u nižem rangu. Iz Prve lige u južnu skupini Druge HL ‘upali’ su TorcidaBitumina. O tome, hoće li Solin uspjeti kroz kvalifikacije izboriti plasman u Prvu ligu, ovisi hoće li još netko ispasti iz Druge HL – jug u niži rang. Ukoliko Solin postane prvoligaš, njegovo mjesto će zauzeti prvak kvalifikacija za popunu Druge lige, a klub koji ligu zaključi na 12. mjestu bi razigravao za ostanak s drugoplasiranim sastavom kvalifikacija za popunu Druge HL -jug. Ukoliko Solin ne bude uspješan, iz lige ispada uz Trogir i Cavtat još jedan sastav, dakle, onaj koji se nađe na 12. mjestu, a u tom slučaju 11-i razigrava za mjesto u Drugoj HL-jug u sezoni 2011./12. s drugoplasiranim iz ovogodišnjih kvalifikacija za popunu Druge HL – jug…

Igraju se utakmice posljednjeg, 26. kola Druge hrvatske malonogometne lige. U petak, 29. travnja s početkom u 18 sati u Gospinom polju Square je domaćin splitskom Škveru, na Grudi Cavtat dočekuje Solin dok je Lumbarda u Šibeniku gost Crnice. U isto vrijeme počinje još ogled između Tin VrgorcaOkruka.

U subotu, 30. travnja u Šibeniku s početkom u 16 sati igraju Stari gradski parkingMetković, a u Pločama u 19 sati počinje ogled između Porto ToleroNovo vrijeme. U posljednjem 26. kolu suparnici su TrogirUstanik.

Izvor: www.dubrovacki.hr

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Šibenik 1983 produžio ugovor sa Strunjom!

Teo Strunje će i u sljedećoj sezoni voditi momčad Šibenika 1983! Nakon što kroz dodatne …

Torcida uvjerljivom pobjedom protiv Gorice proslavila povratak u 1.HMNL!

Dugih 11 godina čekala je splitska Torcida ovaj trenutak i konačno ga je dočekala. Kultna …