2. HMNL-zapad | Koronavirus među igračima Jesenja i Siscie!

Posljednjih dana se u Republici Hrvatskoj bilježe rekordni brojevi oboljelih od koronavirusa, a kako saznajemo, koronavirus nije zaobišao ni igrače dva drugoligaša Regije Zapad. Naime, MNK Jesenje je dao službeno priopćenje kako je jedan igrač njihove seniorske momčadi pozitivan na koronavirus, te kako je cijela momčad u samoizolacije, stoga su treninzi i utakmice kluba odgođeni do daljnjeg.

Također, saznajemo i kako je nekoliko igrača MNK Siscia – Sisak pozitivno na koronavirus, te su i njihovi igrači također u samoizolaciji. Službenog priopćenja Sisčana još nema, no odgoda ligaških susreta Jesenja i Siscie jasno ukazuje o čemu je riječ. Tako se ovog vikenda neće odigrati utakmice MNK Jesenje – MNE Veruda MNK Rab – MNK Siscia. Raspored ostalih utakmica objavili smo na našim stranicama, a uskoro Vam donosimo i kratku najavu.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac domaćin neslužbenog Superkupa!

S obzirom na to da je Olmissum prošle sezone osvojio i kup i prvenstvo, ove …

FIFA WC 2021. | Poznati svi sudionici osmine finala!

Okončano je natjecanje po skupinama na Svjetskom prvenstvu, te su poznati svi sudionici osmine finala! …