Fabet kladionica

Dino Kovač na klupi Uspinjače Gimke!

Ljeto je vrijeme kada natjecanja “miruju”, no klubovi su itekako aktivni na slaganju kadrovske križaljke za sljedeću sezonu. Tako nam dolaze vijesti o imenovanju novog trenera Uspinjače Gimke.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst

Uspinjača Gimka je na svojim službenim stranicama danas objavila kako je novi šef struke Dino Kovač. Riječ je o 40-godišnjem treneru koji je protekle dvije sezone bio na klupi Jesenja, a radio je u mlađim uzrasnim kategorijama Uspinjače Gimke. Dino Kovač je dio trenerske ekipe Uspinjače Gimke posljednjih pet godina, a protekle tri sezone vodio je momčad kadeta.

Dino Kovač rođen je 5. svibnja 1982. godine, a u bogatoj igračkoj karijeri nastupao je za niz klubova. Orkan Zagreb, Sokoli Samobor, Nacional Zagreb, Petrinjčica, Renault Auto Krešo, Zagreb Zapad, Novi Marof, Murter i Rugvica klubovi su za koje je Kovač nastupao u proteklih 15 godina. Kovač će tako voditi Uspinjaču u 2.HMNL-Zapad i pokušati vratiti klub u prvoligaško društvo. Prošle sezone Uspinjača Gimka je pod vodstvom Krešimira Ćosića sezonu okončala na 2. mjestu iza Futsal Gorice koja se kroz Ligu za popunu 1.HMNL nije uspjela plasirati u prvoligaško društvo. Za očekivati je da će u novoj sezoni Uspinjača Gimka još jednom protiv Futsal Gorice voditi bitku za naslov prvaka.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Pojačanja u županjskom drugoligašu!

U sjeni prvoligaških transfera zanimljiv prijelazni rok bilježimo u Futsal Olimpijcu. Drugoligaš iz Županje je …

Bartul Ora prvo pojačanje “Studenata”!

Nakon niza produženja ugovora splitski prvoligaš, momčad AFC Universitasa je dovela i prvo pojačanje za …