2.5 C
New York
spot_img
spot_img

Futsal Dinamo u Božićnom humanitarnom spektaklu!

Objavljeno:

Nakon što je prošli mjesec povodom 23.obljetnice pada Vukovara gostovao u Borovu naselju, Futsal Dinamo će u blagdansko vrijeme sudjelovati u humanitarnom spektaklu čiji su prihodi namjenjeni udruzi Sv. Vinka Paulskog iz Vukovara! Futsal Dinamo će u KC Dražen Petrović odmjeriti snage s ekipom Nordic Stars za koju će pod vodstvom Miće Martiča nastupati ponajbolji igrači iz Švedske, Danske, Norveške i Finske. Humanitarni spektakl u Ciboni održat će se 29.prosinca, a u nastavku Vam prenosimo objavu ovog događaja sa službene stranice Futsal Dinama.

Futsal Dinamo će 29. prosinca u Draženovom domu ugostiti ponajbolje futsal igrače iz Švedske, Danske, Norveške i Finske, koji će pod imenom Nordic Starss Dinamom odmjeriti snage u utakmici humanitarnog karaktera. Utakmicapočinje u 21 sat, a sav prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe – za udrugu Sv. Vinka Paulskog iz Vukovara koja pomaže sugrađanima slabijeg imovinskog statusa i obiteljima s više djece.

U predigri utakmice sa Skandinavcima, sastat će se najmlađe selekcije Futsal Dinama i momčadi vukovarskih klubova Radničkog (Borovo) i Vukovara 91.Susreti počinju od 19:00 sati. Uz to, u Draženovom domu bit će upriličen poseban program i prigodna prodaja suvenira, također u humanitarne svrhe.

„Božić je i vrijeme je darivanja. Zato smo se kao članski klub koji brine o zajednici u kojoj živi, a posebnu odgovornost osjećamo prema Vukovaru kao gradu heroju, odlučili da je ovo idealna prilika za svakog našeg člana i navijača da se iskaže dobrim djelom. Nadamo se da će nas i ovaj puta kao i cijele jeseni glasno bodriti s tribina protiv izuzetno kvalitetnih protivnika koje s klupe vodi naš proslavljeni trener Mićo Martić. Pozivamo sve naše članove i navijače da nas podrže, kako bi svi zajedno uživali u vrhunskom futsalu i pritom skupili sredstva za pomoć onima kojima je to doista potrebno.“ Izjavio je napadač Futsal Dinama Tomo Šokota.

Ulaznice za utakmicu po cijeni od 40 kuna možete nabaviti od danas (14:00 sati), u KND BBB Ilica 37 od 10 – 20 sati, osim subote kada prodaja traje od 10 – 15 sati i nedjelje te praznika kada prodaje nema. Sav prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe. Interes za ovu utakmicu iznimno je velik te zato preporučujemo svim našim članovima i navijačima da požure po svoje ulaznice.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave