Fabet kladionica

CROATIA-BLIZNA CUP 2014. | Još samo 5 dana…

Malonogometni Croatia-Blizna Cup je pred vratima! Ulazimo u završne dane prijava za ovaj malonogometni turnir koji ove godine obilježava 8.obljetnicu, dok organizator turnira MNK Croatia Blizna slavi 35 godina postojanja. Opširnije smo o ovom turniru već pisali na našim stranicama, a danas Vas podsjećamo kako je vrijeme da prijavite svoju ekipu za sudjelovanje na ovom turniru. Organizator je u najavi turnira izrazio želju da na turniru nastupi 35 ekipa, u čast 35.godišnjici kluba, no doima se da bi broj prijavljenih ekipa mogao biti znatno veći. U trenutku objave ovog članka, za sudjelovanje na ovom turniru prijavljeno je 28 ekipa, a poznavajući naviku Dalmatinaca da se za sudjeovanje prijavljuju poslijednjih dana, očekuje se iznimno dobar odaziv za ovogodišnje izdanje Croatia-Blizna Cupa.

Blizna 2014. plakat

U priloženom plakatu donosimo Vam sve potrebne podatke za prijavu, a tu su i navedeni svi dosadašnji pobjednici turnira. Vrijedne nagrade za najuspješnije ekipe i pojedince još su jedan argument više za prijavu na ovaj turnir, čiju će završnicu CROfutsal popratiti na svojim stranicama!

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Trofej CROfutsal | Jelavić primio trofej!

Uoči večerašnje utakmice između Novog Vremena i Torcide upriličena je ceremonija povodom dodjele Trofeja CROfutsal …

1.HMNLŽ | Raspored i najava posljednjeg ligaškog kola

U subotu i nedjelju na rasporedu su susreti posljednjeg ligaškog kola 1.HMNL za žene. Zagrebački …