Humanost na parketu – utakmica za Marka

HUMANOST NA PARKETU, NOGOMETNA RIVIJERA UJEDINJENA U UTAKMICI ZA MARKA!
makarska_za_marka
MNK Novo Vrijeme Apfel Makarska – Reprezentacija Rivijere

Dragi navijači i prijatelji, svekolika javnosti,

ovim putem sve Vas pozivamo na humanitarnu utakmicu između MNK Novo Vrijeme Apfela i Reprezentacije Makarske Rivijere sastavljene od igrača Hnk Zmaj Makarska, NK Jadran Tučepi i NK Uranije Baška Voda, a koja će se odigrati slijedećeg ponedjeljka, 22.4. s početkom u 20 sati u gradskoj športskoj dvorani u Makarskoj.

Ovu feštu od baluna posvećujemo našem sugrađaninu Marku Jakiru, teško nastradalom u prošlogodišnjoj prometnoj nesreći, a koji se od iste trenutno oporavlja u Varaždinskim toplicama te očekuje skori povratak doma. No, da bi isti bio moguć Markova obitelj mora prilagoditi svoj životni prostor njegovim novonastalim potrebama, što iziskuje znatne financijske izdatke.
U skladu s tim sav prihod od ulaznica (10 kn) te od dobrovoljnih priloga koje ćete moći ubaciti u za to predviđenu kutiju u dvorani, namijenjen je njegovoj obitelji, kojoj tako želimo barem malo pomoći u pokrivanju potrebnih troškova.
No, osim financijske pomoći obitelji želja Markovih prijatelja, sugrađana i cijele nogometne javnosti je poslati mu poruku da su uz njega i da mu žele što bolji oporavak i što jednostavniju prilagodbu po povratku u Makarsku. Novac koji ovim putem prikupimo možda neće biti dovoljan niti za desetinu potrebnih troškova no do Varaždinskih toplica će zasigurno doprijeti poruka značajnija od ijednog iznosa!

I zato ekipa vidimo se u dvorani, fešta je od baluna, fešta je od humanosti, povedite svoje bližnje, pošaljite SMS prijateljima, povucite za rukav brata ili sestru, dođite do dvorane, uživajte u balunu i poručite: MARKO, TVOJA MAKARSKA RIVIJERA JE UZ TEBE!!!

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

MAKARANA 2021. | Poznati parovi polufinala

Božićni malonogometni turnir MAKARANA 2021. ušao je u završnu fazu. Na ovom tradicionalnom turniru koji …

MAKARANA 2021. | Raspored 1. kola

Danas u Makarskoj započinje tradicionalni malonogometni turnir MAKARANA 2021.! Riječ je o 11. po redu …