Fabet kladionica

HERCEGOVINA&HOTEL PARK pobjednik MAKARANE 2019.!

Momčad HERCEGOVINA&HOTEL PARK pobjednik je ovogodišnjeg izdanja malonogometnog turnira MAKARANA 2019.! Ekipa iz Širokog Brijega u jučer odigranom finalu slavila je protiv branitelja naslova Vile Bili, te je tako osvojila prvu nagradu u iznosu 50 000 kuna, dok je finalistima pripala utješna nagrada u iznosu 10 000 kuna.
Polufinalni susreti odigrani su u petak, a HERCEGOVINA&HOTEL PARK je u prvom polufinalu rezultatom 3-0 slavila protiv ekipe SS BAGUŠIĆ&GOOD LIFE. U drugom polufinalu bilo je znatno više uzbuđenja. Branitelj naslova VILA BILI je rezultatom 4-2 slavila protiv ekipe CB FARAON izborivši tako veliko finale.

Fotografija Božićni Malonogometni turnir - Makarana 2019.

Samo finale seniora između HERCEGOVINA&HOTEL PARK i VILE BILI je bilo jednosmjerna ulica! Andrijano Dujmović je poskidao sve što je trebalo, dok su Blago Gašpar, Ante Ćorluka, Pavo Mikulić i ostatak družine iz Širokog bili neuhvatljivi za svoje protivnike. Josip Božinović, Josip Bošković, Ivan Gotovac, Valerije Jurić i ostatak ekipe branitelja naslova ipak nisu izdržali tempo koji su im njihovi protivnici nametnuli. Tanka klupa i sinoć ne baš raspoloženi vratar Vile Bili nisu mogli pružiti veći otpor odličnoj ekipi Hercegovina&Hotel Park. Na koncu uvjerljivih 4-1 za veliko slavlje ekipe iz Širokog Brijega.
Najbolji strijelac turnira je Tomislav Barišić iz ekipe SS BAGUŠIĆ&GOOD LIFE, dok su preostala dva pojedinačna priznanja otišla u ruke pobjedničke momčadi. Najbolji vratar je Andrijano Dujmović, dok je najboljim igračem turnira proglašen Blago Gašpar.
Organizator se zahvalio svim ekipama, njihovim igračima, voditeljima i svim onim navijačima koji su svih ovih dana dolazili i pratili mali nogomet u gradskoj sportskoj dvorani u Makarskoj, kao i svim djelatnicima koji su sudjelovali u projektu MAKARANA 2019. Zahvala je upućena i HNS-u, te gospodinu Ediju Šunjiću na izvrsnoj suradnji. Sudci Mujan, Šimac, Duvnjak i Vulić odradili su prema tvrdnjama organizatora sjajan posao. Najveću zahvalu organizator je uputio Gradu Makarskoj na čelu sa dogradonačelnikom Draženom Nemčićem, TZu i Hloverki Novak-Srzić, tvrtki Apfel na čelu sa gospodinom Mijom Pašalićem, te tvrtkama Zagrebačka pivovara, Studenac doo, Maraska, Gradska kavana Romana, Makarska touristik , Adrion nekretnine, Graviton, te svim onim manjim i većim sponzorima bez čije financijske pomoći ne bi mogli napraviti ovako nešto. Na koncu je istaknuta i jedna loša strana, a to je nažalost prazna dvorana u Makarskoj! Niti tombola, preko 50 vrijednih nagrada, niti vrhunske utakmice sa prvoligaškim i reprezentativnim igračima, niti najveća novčana nagrada u Dalmaciji u iznosu od 50.000 kn za koju su se igrači bacali na glavu na terenu, nije bilo dovoljno da makarska publika podrži i da ono najvažnije zbog čega se igra, a to su navijači!

Fotografija Božićni Malonogometni turnir - Makarana 2019.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Bruno Jakovljević napustio Vrgorac i pristupio Futsal Gorici!

Bruno Jakovljević više nije igrač Vrgorca! Objavio je to vrgorački prvoligaš na svojim službenim stranicama, …

Jefferson Breno Ferreira Alves – novi Brazilac u Makarskoj!

Novo Vrijeme je danas predstavilo novo pojačanje za sezonu koja je pred nama. Brazilac Jefferson …