Fabet kladionica

Mepas pobjednik turnira Trn Wwin 2015.

Završio je i drugi malonogometni turnir Trn 2015 WWin.!
U finalu se igrale ekipe koje su od početka turnira pokazale najviše znanja, te su imali i najviše futsal majstora u sastavima. Radi se o ekipama Mepasa i Mikra Matika.
Ekipa Mepasa je 3 puta vodila, ali Mikra Matik se vratio svaki put te je u regularni dio završio remijem 3:3. O pobjedniku su tako odlučivali penali, gdje je više znanja i sportske sreće imala ekipa Mepas i zasluženo osvojila ovaj najjači ljetni turnir u Bosni i Hercegovini.
Uz jake domaće ekipe te igrače bez kojih ovaj turnir ne bi bio toliko poseban i atraktivan, spomenimo i neke futsal majstore koji su nastupili na ovogodišnjem izdanju turnira. Franco Jelovčić je proglašen najbolim igračem turnira, a uz njega nastupili su Josip Suton, Duje Bajrušović, Saša Babić, Toni Jelavić, Denis Mijatović i vratar Franko Bilić u pobjedničkoj momčadi. U ekipi Mikra Matika nastupile su također brojne futsal zvijezde poput Koraba Morine, Alena Fetiča, Duška Martinca, Jakova Grcića, Nikole Pavića i Anela Radmilovića, a na turniru su između ostalih nastupili još Igor Osredkar, Gašper Vrhovec, Nermin Kahvedžić, Nene i Daniel de Sousa, Boba Rajčevic, Marko Pršić, Slaven i Dražen Noveselac i brojni drugi.
Turnir je u završnici pratilo oko 3000 gledatelja, ne samo iz Hercegovine već iz Dalmacije, Slavonije, Zagreba i drugih gradova “Lijepe naše”.
Turnir je pratilo oko 10.500 korisnika Facebooka, a na koncu Vam donosimo video-sažetak polufinalnog dvoboja između ekipa Mepas i Vaske Benz koji je po imenima i posjeti bio najveći mamac publike u Trnu. Susret je pratilo preko 3000 gledatelja.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | 11. kolo kroz ponudu FAVBET kladionice

Danas i sutra na rasporedu su susreti 11. kola 1.HMNL. Najavu susreta i delegiranje službenih …

Regija “Jug” | Odigrani prvi polufinalni susreti kadetskog i juniorskog natjecanja

Odigrani su prvi polufinalni susreti kadetskog i juniorskog natjecanja regije “Jug”. Kod kadeta su Vrgorčani …