Fabet kladionica

PREDSTAVLJAMO | Futsal Cup Zagreb 2017.

Od 17.lipnja do 1.srpnja u Zagrebu će se održati deseto izdanje međunarodnog turnira Futsal Cup Zagreb! Riječ je o uglednom međunarodnom natjecanju, najvećem na ovim prostorima, o kojem više otkriva direktor turnira i istinska ikona hrvatskog futsala Korab Morina.

“Na turniru će nastupiti preko 70 ekipa u šest uzrasnih kategorija: U-9, U-11, U-13, U-15, U-17 i U-19. Turnir će se igrati u Paviljonu 1 Zagrebačkog velesajma, te u Sutinskim vrelima. Sudit će licencirani sudci HNS-a, a imamo i podršku UEFA-e i HNS-a. Ove godine učinili smo znatan iskorak u odnosu na protekle sezone, te smo od 20ak ekipa došli do njih 70ak. “

Fotografija Futsal CUP Zagreb.

Korab Morina ne skriva velike planove po pitanju rasta i razvoja ovog velikog turnira za mlađe uzrasne kategorije.

Bitno je spomenuti i da imamo podršku grada. Naš cilj je doći do broja od oko 160 ekipa, čime bismo prebacili natjecanje u jednu veliku gradsku dvoranu. Imamo ekipe iz Mađarske, Bosne i Hercegovine,  Srbije, Slovenije, a već za slijedeću sezonu imamo dogovorene neke talijanske i španjolske ekipe. Svake godine ćemo nastojati rasti, te ćemo raditi na svim kategorijama. Naš je cilj da po godištima bude zastupljena svaka kategorija. Mi u našoj školi imamo preko 200 djece koja pokrivaju sve uzrasne kategorije.”

Korab Morina nije propustio pozvati sve ljubitelje futsala da dođu pogledati ovaj prestižni turnir.

“Početak turnira je u subotu u 10:00 sati na NC Šalata. Igra se s loptom Mikasa koja je službena lopta 1.HMNL. Ulaz je besplatan, te pozivam sve zaljubljenike u futsal da dođu i svojom nam nazočnošću pruže podršku.”

Više detalja možete vidjeti na službenoj facebook stranici turnira.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Futsal DInamo pobjednik turnira u Gospiću!

U sjeni Superkupa na kojem su nastupile četiri najbolje hrvatske momčadi iz prošle sezone, i …

Luka Perić u dresu Futsal Dinama!

Luka Perić novo je pojačanje Futsal Dinama! 25-godišnji reprezentativni pivot u redove zagrebačkih “plavih” dolazi …