PREDSTAVLJAMO | Futsal Cup Zagreb 2017.

Od 17.lipnja do 1.srpnja u Zagrebu će se održati deseto izdanje međunarodnog turnira Futsal Cup Zagreb! Riječ je o uglednom međunarodnom natjecanju, najvećem na ovim prostorima, o kojem više otkriva direktor turnira i istinska ikona hrvatskog futsala Korab Morina.

“Na turniru će nastupiti preko 70 ekipa u šest uzrasnih kategorija: U-9, U-11, U-13, U-15, U-17 i U-19. Turnir će se igrati u Paviljonu 1 Zagrebačkog velesajma, te u Sutinskim vrelima. Sudit će licencirani sudci HNS-a, a imamo i podršku UEFA-e i HNS-a. Ove godine učinili smo znatan iskorak u odnosu na protekle sezone, te smo od 20ak ekipa došli do njih 70ak. “

Fotografija Futsal CUP Zagreb.

Korab Morina ne skriva velike planove po pitanju rasta i razvoja ovog velikog turnira za mlađe uzrasne kategorije.

Bitno je spomenuti i da imamo podršku grada. Naš cilj je doći do broja od oko 160 ekipa, čime bismo prebacili natjecanje u jednu veliku gradsku dvoranu. Imamo ekipe iz Mađarske, Bosne i Hercegovine,  Srbije, Slovenije, a već za slijedeću sezonu imamo dogovorene neke talijanske i španjolske ekipe. Svake godine ćemo nastojati rasti, te ćemo raditi na svim kategorijama. Naš je cilj da po godištima bude zastupljena svaka kategorija. Mi u našoj školi imamo preko 200 djece koja pokrivaju sve uzrasne kategorije.”

Korab Morina nije propustio pozvati sve ljubitelje futsala da dođu pogledati ovaj prestižni turnir.

“Početak turnira je u subotu u 10:00 sati na NC Šalata. Igra se s loptom Mikasa koja je službena lopta 1.HMNL. Ulaz je besplatan, te pozivam sve zaljubljenike u futsal da dođu i svojom nam nazočnošću pruže podršku.”

Više detalja možete vidjeti na službenoj facebook stranici turnira.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Najava 1. kola kupa za regiju “Jug”

Sredinom tjedna na rasporedu su susreti 1. kola malonogometnog kupa regije „Jug“. Glavnina momčadi su …

CROfutsal i Megamix Radio Hvar pokreću radijsku emisiju o futsalu!

Sa sutrašnjim danom okrećemo novu stranicu u medijskoj promidžbi futsala. CROfutsal u suradnji s Megamix …