PR oglas | Još 10 dana za prijavu na najjači ljetni turnir u Sloveniji!

PRAZNIK SLOFUTSALA 2015, najkvalitetniji malonogometni turnir u Sloveniji, će se održavati od 19.-21.6.2015! Prošle godine (2014) nastupile su čak 45 ekipe – među njima su bili ponajbolji igrači futsala i malog nogometa u Sloveniji, a isto tako i mnogi vrsni igrači velikog nogometa, a veliko zadovoljstvo i čast su nam bili i nastupi ekipa iz Hrvatske, BiH i Češke, koje su puno doprinijele sjajnom ugođaju i pokazale odličnu igru.

Na Prazniku se na jednom mjestu okupe svi što nešto znače u futsal Sloveniji, što se jasno vidi i po imenima igrača, koji su pisali povijest ovog turnira – među najboljima pronalazimo same vrsne pojedince, počevši s ponajboljim futsal igračem svih vremena na ovim prostorima – Milivojem Simeunovićem i mnogim drugima, koji su obilježili ovaj turnir – Igor Osredkar (kapetan slofutsal reprezentacije), Alen Fetić, Rok Grželj, Kristjan Čujec, Rok Mordej, Aleksandar Ilić, Milan Adrinek, Rade Rusmir, Tomi Horvat, Gorazd Drobnić, vratari Igor Bratič, Aljoša Mohorič, Damir Puškar, Asmir Alić i mnogi drugi….

Organizatori se svake godine trude, da su ekipe i igrači maksimalno zadovoljni, zato i omogućavaju svima, da BESPLATNO KAMPIRAJU cijeli vikend kad se održava turnir, a onima koji to žele pomažu i u rezervaciji apartmana u blizini.

SAMO i EKSKLUZIVNO na turniru će biti moguće nabaviti patike KELME i lopte SELECT s velikim popustima – i do 50%! Patike Kelme Sala Millenium če biti samo 35 €.

Uvijek se igra po grupama, tako da sve ekipe imaju najmanje dvije utakmice, od osmine dalje se igra na ispadanje, a sude priznati suci.

Ove godine je još povišen nagradni fond, koji iznosi 4.100 € (pobjednik dobija 2.100 €, drugi 1.000 € itd).

Igra se od petka 19. do nedelje 21.6.2015 u sportskom parku Rovn u Selcima kod Železnika (cca 30 minuta vožnje od Ljubljane)

Jasko trade su postali prvi vlasnici atraktivnog novog prijelaznog pehara ,jer znamo, da se novac potroši ali uspomene ostaju, svake godine organizator se pobrine i za atraktivne pehare za najbolje ekipe i pojedince – sve zajedno s velikim prelaznim peharom podijeli se čak 21 pehar, a vlasnici potpuno novog prijelaznog pehara su prošlogodišnji pobjednici – JASKO TRADE iz Ljubljane. A prvi prijelazni pehar je prešao u trajnu vlast ekipe Gradbeništvo Škoro, koja je triput zaredom osvojila turnir (2011-2013)!

Od četrtfinala dalje na svakoj utakmici se bira najbolji igrač iz svake ekipe i bude nagrađen praktičnom nagradom, a na kraju turnira se proglasi i “DREAM TEAM” turnira ili NAJBOLJA PETORKA TURNIRA, koja je isto tako nagrađena peharima i praktičnim nagradama.

Kotizacija iznosi 100 eura. UPLAĆENA KOTIZACIJA SE NE VRAĆA!
Među ekipama, koje uplate kotizaciju do 1.5.2015 žrijeb če izabrati dve (2) ekipe, koje če dobiti kotizaciju nazad!
Turnir će se održavati 19.-21.6.2015.
Broj ekipa je ograničen na 42, ako bude više prijavljenih, samo će se prvih 30 ekipa s uplaćenom kotizacijom direktno plasirati u grupni dio takmičenja, preostale ekipe će morati odigrati kvalifikacije za plasman na glavni dio turnira tj među 42 ekipe, koje imaju pravo nastupa.
Zato se višestruko isplati požuriti s prijavom – zbog niže kotizacije, direktnog plasmana u glavni dio turnira a s malo sreće i vraćenom kotizacijom.

Ekipe se smatra prijavljena, kad uplati kotizaciju na:

ROVN SELCA-DRUŠTVO ZA TURIZEM IN ŠPORT, SELCA 162,
4227 SELCA,
SLOVENIJA
IBAN: SI56 03128-1000842594
BIC/Swift: SKBASI2X

a kod “namjere” upišite: Prijavnina, ime vaše ekipe. Kod prijave važi vrijeme uplate kotizacije.

ZADNJI ROK ZA UPLATE/PRIJAVE: 10.6.2015 DO 19:00.

Sve ekipe imaju mogućnost, da istovremeno s prijavom ekipe, naruče i majice turnira po simboličnoj cijeni 5€/majicu ,a čitav iznos od prodanih majica ide u humanitarne svrhe!

Za sve informacije možete nazvati +386 31 381 635 – Marko ili pišite na marko@turnirji.com

plakat_slofutsal_2015_hr

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Novo Vrijeme velikim preokretom do pobjede i prednosti u četvrtfinalnoj seriji!

U prvom susretu četvrtfinala doigravanja u Makarskoj su se sastali Novo Vrijeme Apfel i Vrgorac. …

Crnica u super-uzbudljivom susretu bolja od Alumnusa!

U izuzetno uzbudljivom dvoboju četvrtfinala doigravanja odigranom na šibenskom Baldekinu, Crnica je slavila protiv Alumnusa …