Silver sport cup 2012 | Produljen rok prijave

 

Nekolicina ekipa zainteresiranih za nastup na ovogodišnjem 2. međunarodnom malonogometnom (futsal) turiniru Silver sport cup još je uvijek u pregovorima oko sponzorstva ili u potrazi za sponzorom koji će podmiriti trošak kotizacije, odnosno puta i smještaja za ekipe koje dolaze iz udaljenijih krajeva, poput Slovenije, BiH, Srbije… Organizatori su od nekoliko ekipa zamoljeni da iz tog razloga produlje rok za prijave, te im se izašlo u susret, pa je novi rok za prijave 30. 11. 2012. do 12 sati.

Istoga dana, 30. 11. u večernjim satima, u sportskoj dvorani u Novigradu održat će se izvlačenje momčadi po skupinama.

Da podsjetino, međunarodni malonogometni (futsal) turnir „Silver sport cup održat će se od 3. do 29. prosinca 2012. u organizaciji Nogometnog kluba Novigrad. Riječ je o turniru koji se odigrava po futsal pravilima (4+1 igrač), te je kao natjecanje registriran pri Hrvatskom nogometnom savezu. Prošlogodišnje, prvo izdanje Silver sport cupa, naišlo je na vrlo pozitivne odjeke samih sudionika, ali i publike te stručne (malo)nogometne javnosti.

Kvaliteta turnira odražava se među ostalim i kroz bogati nagradni fond, od kojega će tri prvoplasirane ekipe podijeliti 52 tisuće kuna (1. mjesto 30.000, 2. mjesto 15.000, 3. mjesto 7.000 kn), a tu su i nagrade za najboljeg igrača, golmana i strijelca.

Za dodatne informacije i prijave zainteresirane ekipe mogu se javiti tajniku NK Novigrada Franku Katunaru na broj telefona 052/726-673 ili GSM 098/255-729. Novi rok za prijave ekipa je 30. studenog 2012. godine u 12 h. Prijavnica se može pronaći i na Internet stranicama NK Novigrada (www.nk-novigrad.hr), na Facebook stranici turnira (www.facebook.com/silversportcup), u caffe baru Silver sport (sportska dvorana Novigrad), a možete je zatražiti i e-mailom na adresusilversportcup@gmail.com. Kotizacija po ekipi iznosi 1.100 kuna.

Posebno zanimljiva je i nagradna igra za publiku, obzirom da se svake večeri priprema izvlačenje bogatih nagrada namijenjenih upravo njima (originalni dresovi europskih klubova, večere u restoranima, poklon-paketi vina itd…). Završnica turnira odigrat će se 29. prosinca, a polufinalna i finalna utakmica bit će obogaćene i popratnim animacijskim programom. Bit će tu među ostalim revijalna utakmica na kojoj će nastupiti neka od naših poznatih nogometnih imena, te druge poznate javne osobe iz Istre i ostatka Hrvatske, kao i zabavno-glazbeni program uz druženje sudionika, pokrovitelja i sponzora te drugih partnera turnira, kojim će se na najbolji način zaključiti drugo izdanje Silver sport cupa.

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

PREDSTAVLJAMO | Božićni malonogometni turnir “MAKARANA”

Ove godine u Makarskoj će se održati 10. jubilarno izdanje malonogometnog turnira “MAKARANA”. Riječ je …

Trijumf Olmissuma na dvodnevnom turniru u Puli!

Omiški Olmissum pobjednik je malonogometnog turnira pod nazivom PULA FUTSAL TOURNAMENT koji se u subotu …