1.HMNL | Marinko Mavrović više nije trener Squarea!

Marinko Mavrović više nije trener dubrovačkog prvoligaša! Nakon nepune 3 sezone provedene na klupi Squarea, Mavrović i vodstvo kluba postigli su sporazum no prekidu suradnje.
Mavrović je u ljeto 2014.godine došao u Square potpisavši dvogodišnji ugovor, a prošlog ljeta dogovoreno je produljenje suradnje na još jednu sezonu. No ipak, uslijed slabijih ovosezonskih rezultata došlo je do sporazumnog raskida ugovora. Momčad će do kraja sezone voditi Mato Cvjetković, dosadašnji Mavrovićev pomoćnik koji je i vodio klub do dolaska Mavrovića, a pomoćnik će mu biti Antun Bačić. Mavrović će pak ostati u klubu do kraja sezone obavljati druge poslove od interesa za klub, kako stoji u klupskom priopćenju koje Vam prenosimo u cijelosti.

MARINKO MAVROVIĆ VIŠE NIJE TRENER MNK SQUARE

Nakon sastanka Uprave i trenera Marinka Mavrovića, na kojem je izvršena analiza aktualnog stanja prve momčadi kao i trenutnog plasmana na prvenstvenoj ljestvici, donesen je sporazumni zaključak da od danas Marinko Mavrović više neće biti trener MNK Square.
Konstatirano je da Klubu trenutno izmiče šesto mjesto – posljednje za ulazak u play off , što smo smatrali minimalnim ciljem u ovoj sezoni.
Pokušat ćemo ovim potezom dodatno mobilizirati momčad kako u prvenstvu , tako i na predstojećem završnom turniru hrvatskog malonogometnog Kupa „FINAL 8„ koji se od 10. – 12.03.2017. održava u Makarskoj.
Momčad će do kraja sezone voditi dosadašnji pomoćni trener Mato Cvjetković, a pomoćnik će mu biti Antun Bačić . Marinko Mavrović ostat će do kraja sezone u Klubu i obavljati će poslove od interesa za MNK Square.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

SP 2024 – Europske kvalifikacije | Poznate grupe Preliminarne runde!

Danas je u Nyonu održan ždrijeb Preliminarne runde Europskih kvalifikacija za FIFA Futsal Svjetsko Prvenstvo …

1.HMNLŽ | Sljedećeg vikenda započinje 1.HMNL za žene

Izuzmemo li odgođene susrete i završni turnir kupa Hrvatske, jesenski dio sezone 1.HMNL došao je …