Fabet kladionica

1.HMNL | Modrušanu i Martiću ukinute kazne!

Iz HNS-a smo dobili službenu potvrdu kako Alumnusov dvojac, vratar Modrušan i trener Martić neće biti kažnjeni zbog isključenja koja su “zaradili” u drugom polufinalnom susretu odigranom u utorak u Makarskoj!

ModrušanFOTO: Siniša Kanižaj

Podsjetimo, pri rezultatu 1:2 sudački je dvojac (Dujmić-Soldatić) isključio Modrušana zbog “navodnog” igranja rukom izvan kaznenog prostora, čime je spriječena izgledna prilika za postizanje pogotka. Isključenje Modrušana uzrokovalo je i udaljavanje s klupe trenera gostiju Martića, a Novo Vrijeme je materijaliziralo brojčanu prednost i izjednačilo na 2:2, te kasnije došlo do pobjede.
Već samo delegiranje sudačkog dvojca Janošević-Babić za naredni susret, dalo je naznake da je riječki dvojac “na ledu” te da su pogrešnom odlukom usmjerili dvoboj u Makarskoj. Premda je šteta načinjena, valja biti velik i u pogrešci te je odluka o poništenju kazne za Modrušana i Martića za svaku pohvalu. Tako će Alumnus u nedjelju po svemu sudeći nastupiti kompletan, a mogućim oporavkom Grcića kompletni bi mogli biti i “Apfelovci”. Sjajni su to preduvjeti da u nedjelju gledamo vrhunski futsal, koji će nadamo se proteći bez rasprava o sudačkim pogreškama.

 

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Raspored i najava 11. kola

U petak i subotu na rasporedu su susreti 11. kola 1.HMNL. Prošlog vikenda započeo je …

2.HMNL-Jug | Raspored i najava 13. kola

Ovaj vikend nam donosi dvoboje 13. kola 2.HMNL-Jug. Derbi kola je dvoboj Murtera i Šibenika …