Fabet kladionica

2.HMNL | Liga za prvaka | 2.kolo

Odigrani su susreti 2.kola “Lige za prvaka”, a CROfutsal Vam donosi pregled rezultata uz kratak komentar.

logo 1. HMNL
1. HMNL

GROBNIK – SPLIT TOMMY = 6:6

Kao veliko iznenađenje vrijedi istaknuti remi Splita na gostovanju kod Grobnika (6:6). Prekinut je tako pobjednički niz Splićana, koji su do sada imali stopostotni niz ove sezone. U ligaškom natjecanju regije “jug”, Split je ubilježio svih 20 pobjeda, a na otvaranju “Lige za prvaka” Splićani su prošle nedjelje slavili u Brodu (5:8). No pobjedničkom nizu došao je kraj. Ono u čemu nisu uspjeli brojni klubovi regije “jug”, pa ni prvoligaši na završnici kupa u Dubrovniku, uspjelo je Grobniku koji je bio na pragu pobjede, ali je Split u završnici susreta nadoknadio zaostatak 6:4 u konačnih 6:6!

IMGL4381

SISCIA – BROD 035 = 3:5

U drugom susretu, Siscia je upisala novi poraz kod kuće, čime je svoje izglede za jedno od prva 2 mjesta svela u sferu “teško ostvarivog”. Nakon što je u 1.kolu u Sisku slavio Grobnik (1:3), bodove je na gostovanju kod Siscie uzeo i Brod 035 (3:5). Vrlo dobar dojam koji su Brođani ostavili u susretu sa Splitom, upotpunili su velikom pobjedom u Sisku, čime su ostali u dobroj situaciji u pogledu plasmana u 1.ligu. S obzirom da su u Sisku slavili i Grobničani, sasvim je jasno da će o plasmanu u 1.ligu kroz međusobne dvoboje odlučivati Grobnik i Brod 035.

Siscia

Opširnije o susretima 2.kola “Lige za prvaka” uskoro očekujte na našima stranicama!

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Raspored i najava 11. kola

U petak i subotu na rasporedu su susreti 11. kola 1.HMNL. Prošlog vikenda započeo je …

2.HMNL-Jug | Raspored i najava 13. kola

Ovaj vikend nam donosi dvoboje 13. kola 2.HMNL-Jug. Derbi kola je dvoboj Murtera i Šibenika …