Fabet kladionica

“Čitatelj izbornik” – Izaberite putnike na EURO 2022!

Izbornik naše reprezentacije, gospodin Marinko Mavrović je jučer objavio širi popis igrača za EURO koji će početi ovaj mjesec u Nizozemskoj, a o čemu smo Vam već pisali na našem portalu. 18 reprezentativaca se okuplja u Velikoj Gorici 12. siječnja, a dva igrača će na kraju priprema otpasti s popisa za odlazak u Nizozemsku.

Poznat širi reprezentativni popis za EURO u Nizozemskoj!

PRAVILA REGISTRACIJE IGRAČA NA EURO-U:

Naša reprezentacija mora prijaviti 14 igrača, od kojih dva moraju biti golmani. Tijekom završnog turnira svaka momčad smije zamijeniti najviše jednog vanjskog igrača ako je ozlijeđen ili bolestan dovoljno teško da to spriječi njegovo sudjelovanje na turniru. Svaka momčad također može privremeno zamijeniti golmana ako ima manje od dva zdrava golmana.

Dragi naši čitatelji i pratitelji, ovim putem smo htjeli čuti Vaše mišljenje te Vam dati priliku da se stavite u ulogu našeg izbornika te izaberete Vaših 16 putnika, odnosno 14 + 2 igrača za EURO 2022. U nastavku Vam donosimo anketu u kojoj ćete moći izreći svoje mišljenje, a Vaš zadatak je sljedeći:

– Izabrati prvog, drugog i trećeg/rezervnog golmana (golmana koji će ići na EURO, ali će čekati svoju priliku i biti “na tribini”)
– Izabrati 16. igrača/rezervnog igrača, igrača koji će uz trećeg golmana čekati svoju priliku i biti “na tribini” te dva igrača koja su po vama “višak” na širem reprezentativnom popisu kojeg je objavio naš izbornik

Glasovanje traje do utorka, 11. siječnja u 20:00 sati.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …

Ivo Jukić: “Glavni i jedini plan je zadržati postojeću momčad.”

Nakon završene sezone na futsal terenima u svim rangovima HMNL-a trenutno traje ljetna pauza. Neki …